Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σχέση από απόσταση: 5 συμβουλές για να μην χαθεί ο ενθουσιασμός και το πάθος

9 Οκτωβρίου 2017 12:10
Σχέση από απόσταση: 5 συμβουλές για να μην χαθεί ο ενθουσιασμός και το πάθος

Στις μέρες μας πολλά είναι τα ζευγάρια που έρχονται αντιμέτωπα με το πρόβλημα της απόστασης και αυτό δεδομένου ότι το επιβάλλει η καθημερινότητα τόσο με τις υποχρεώσεις όσο και με τις ανάγκες που δημιουργεί η καριέρα.

Κάπως έτσι, θα αναρωτιέσαι αν μια σχέση από απόσταση μπορεί να λειτουργήσει, χωρίς να χάσει τον ερωτισμό της, το πάθος της, την αγάπη και το ενδιαφέρον.

Στην περίπτωση που μοιραστείς αυτόν τον προβληματισμό σου με τον περίγυρο σου, σε προειδοποιώ ότι οι απόψεις διίστανται αφού εν μέρει θα ακούσεις ένα ξεκάθαρο «όχι», από την άλλη όμως θα υπάρξουν κι εκείνοι – καλή ώρα κι εγώ ανάμεσα τους – που θα σε ενθαρρύνουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Ήλιος και Ερμής σε τετράφωνο με Πλούτωνα: Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας από την Άση Μπήλιου!

Συμμερίζομαι το δίλημμα σου και παραδέχομαι πως ναι δεν είναι εύκολο, γιατί ο σύντροφος σου δεν θα είναι πάντα εκεί για να δείτε μια ταινία αγκαλιά, για να σε στηρίξει στο πρόβλημα σου, για να μαγειρέψει για χάρη σου κι έπειτα να κοιμηθείτε μαζί.

Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι, πέρα από την σύγχρονη τεχνολογία που κάπως λύνει το πρόβλημα και μειώνει την απόσταση, να μην χάσετε τον ενθουσιασμό σας, να παραμείνετε ενωμένοι και να επιβιώσετε μέχρι τη στιγμή που θα ζείτε και πάλι στην ίδια πόλη.

1) Αντιμετώπισε τις ανασφάλειες διαλέγοντας το σωστό τρόπο και χρόνο επικοινωνίας με το σύντροφό σου. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι αν δεν επιθυμεί να τον ενοχλείς στη δουλειά, πολύ απλά μην το κάνεις και θα σου αφιερώσει το χρόνο που ζητάς, δίνοντας σου το 100%, την κατάλληλη στιγμή. Μάθε το πρόγραμμα του. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγεις τη γκρίνια και τους καυγάδες.

2) Σημαντικό κομμάτι της επικοινωνίας σας είναι να μιλήσεις ξεκάθαρα για όλα όσα χρειάζεσαι από εκείνον ή για αυτά που σου λείπουν. Εκφράσου λοιπόν ελεύθερα και μην διστάζεις. Η ειλικρίνεια εκτιμάται πάντοτε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Είστε αδικαιολόγητη! Γνωρίζατε καλά πως…» - Τα μηνύματα του κόσμου στην μητέρα του Παντελή Παντελίδη που σοκάρουν!

3) Μην ασκείς πίεση. Αυτό είναι κάτι που σε περιπτώσεις σχέσεων εξ αποστάσεως πρέπει να εφαρμόζεται ακόμα πιο πιστά, διότι αν κάποιος θέλει να σου τη φέρει, θα το κάνει όσο κι αν εσύ προσπαθείς να ελέγξεις την κατάσταση. Συν ότι για παράδειγμα οι 100 κλήσεις κατά τη διάρκεια μιας εξόδου του, προκαλούν εκνευρισμό κι ενδέχεται να φέρουν αντίθετα αποτελέσματα.

4) Διαχειρίσου τις διαφωνίες σας έξυπνα και μην προσπαθείς να τις λύσεις όλες δια του τηλεφώνου τη στιγμή που προκύπτουν. Κέρδισε χρόνο για να σκεφτείτε και οι δυο τι έφταιξε και συζητήστε από κοντά όσα σας απασχολούν. Πολύ πιο πολιτισμένη και αποτελεσματική τακτική.

5) Κράτα τη φλόγα μεταξύ σας αναμμένη με μικρές σέξι εκπλήξεις! Η τεχνολογία έχει προχωρήσει πια αρκετά και βοηθάει στο να του στείλεις ακόμα και μια φωτογραφία σου που θα του εξάψει τη φαντασία, αλλά αν αυτό αντιβαίνει στο χαρακτήρα σου, στείλε του απλά ένα dirty μήνυμα στο κινητό, ώστε να μην έχει μάτια για άλλη. Θα σε ποθήσει ακόμα περισσότερο! Θα με θυμηθείς...

Πηγή: bovary.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share