Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

15 σημάδια που δείχνουν ότι μάλλον σκέφτεσαι υπερβολικά... πρόστυχα!

28 Σεπτεμβρίου 2017 12:35
15 σημάδια που δείχνουν ότι μάλλον σκέφτεσαι υπερβολικά... πρόστυχα!

Διάβασε προσεκτικά τα παρακάτω σημάδια και σε περίπτωση που ταυτιστείς με περισσότερα από 8... μάλλον έχεις πρόστυχο μυαλό!

1. Κάθε φορά που κάποιος/α σου τραβάει τα μαλλιά (για κάθε πιθανό κι απίθανο λόγο), στο μυαλό σου σχηματίζονται ...πονηρές εικόνες. Το ίδιο συμβαίνει κι όταν κάνεις εσύ την αντίστοιχη κίνηση σε κάποιον/α δίπλα σου.

2. Δε χάνεις ευκαιρία να χαστουκίσεις τον ...ποπό του/της φίλου/ης σου, ακόμη κι όταν είστε μπροστά σε κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρκίνος πρωκτού: Αν έχετε αυτά τα συμπτώματα τρέξτε αμέσως στον γιατρό!

3. Για την ακρίβεια, η πολυκοσμία αυτή καθ' αυτή, σε κάνει να νιώθεις μια έξαψη και να θέλεις σεξ ...εδώ και τώρα! Όσο περισσότερα μάτια γύρω, τόσο μεγαλύτερος ο κίνδυνος άρα τόσο υψηλότερη η αδρεναλίνη.

4. Αν είσαι γυναίκα, δαγκώνεις τα χείλη σου πολύ συχνότερα απ' ότι θα έπρεπε. Ειδικά όταν βλέπεις κάποιον όμορφο απέναντί σου, στο μετρό ας πούμε.

5. Αν είσαι άντρας από την άλλη και κινείσαι με τα ΜΜΜ, αποφεύγεις να φοράς φόρμες, ξέροντας πως όλο και κάποιος πειρασμός θα ...ξυπνήσει τον «φίλο» σου εκεί κάτω.

6. Αδυνατείς να φανταστείς τον εαυτό σου να κάνει ήρεμο αντί για άγριο και θορυβώδες σεξ. Στο μυαλό σου, το κρεβάτι είναι συνδυασμένο με τα πιο πρωτόγονα, ένστικτα του ανθρώπου.

7. Υπάρχουν ημέρες που κυκλοφορείς στο σπίτι σου και σκέφτεσαι «Να, σε αυτήν την γωνία δεν έχω κάνει σεξ ακόμη...»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πολυτάραχη ζωή της Αλόμα: Ο βιασμός του 9χρονου Χαράλαμπου που έγινε γυναίκα και πέθανε άνδρας! (photos)

8. Πάνω από το 50% των μηνυμάτων που στέλνεις με τον/τη φίλο/η σου, περιέχει τουλάχιστον ένα σεξουαλικό υπονοούμενο. Να μην πω πως πρόκειται για υπονοούμενο στο σύνολό του.

9. Κάθε add ατόμου αντίθετου φύλου στο Facebook, ξέρεις πως μπορεί πολύ εύκολα να καταλήξει σε sexting...

10. Κάθε φορά που ακούς τις λέξεις «Γραφείο», «Διευθυντής», «Γραμματέας», το μόνο που δε σου έρχεται στο μυαλό είναι η δουλειά.

11. Πληκτρολογώντας στον browser σου τη λέξη «You», δεν συμπληρώνεται αυτόματα το YouTube αλλά το...(τσέκαρε!)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη βόμβα: Πέθανε ο πατέρας πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού μέσα στην φυλακή! Ήταν από τους μεγαλύτερους κακοποιούς στην χώρα!

12. Παρ' όλο που δεν έχεις την παραμικρή σχέση με την αστυνομία, σε περίοπτη θέση του δωματίου σου, υπάρχει τουλάχιστον ένα ζευγάρι χειροπέδες...

13. Έχεις ζητήσει από κάποιον/α ερωτικό/ή σου παρτενέρ, να παίξετε ρόλους στο κρεβάτι...

14. Σε έχουν καλέσει από τηλεφωνικό κέντρο για προώθηση προϊόντος και ξαφνικά ένιωσες έντονη επιθυμία για ...phone sex!

15. Προφανώς και κάθε φορά που πηγαίνεις στο μανάβικο και βλέπεις τα ...αγγούρια, χαμογελάς ένοχα και νιώθεις τα μάγουλά σου να φλογίζονται.

Πηγή: neopolis.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share