Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κι όμως υπάρχει λόγος: Γιατί δεν πρέπει να βγάζετε τις κάλτσες όταν κάνετε έρωτα!

25 Σεπτεμβρίου 2017 15:16
Κι όμως υπάρχει λόγος: Γιατί δεν πρέπει να βγάζετε τις κάλτσες όταν κάνετε έρωτα!

Είναι το τελευταίο πράγμα που βγάζεις πριν κάνεις σεξ. Και μερικές φορές ίσως είναι τέτοια η έξαψη που δεν έχεις χρόνο να το βγάλεις.

Μιλάμε πάντα για τις κάλτσες; Έχεις παρατηρήσει κάποια διαφορά στο σεξ όταν φοράς κάλτσες και όταν δεν φοράς;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: 2 τεράστιες εκπλήξεις! Αυτοί οι 8 διάσημοι πάνε τελικά στις Φιλιππίνες!

Η έρευνα του Πανεπιστημίου του Γκρόνιγκεν, έφερε κάποια αποτελέσματα που σίγουρα δεν τα περιμέναμε. Οι ερευνητές μελέτησαν τον τρόπο λειτουργίας του εγκεφάλου ανδρών και γυναικών, την ώρα του σεξ και την στιγμή που φτάνουν σε οργασμό.

Κι αυτό που ανακάλυψαν για τις κάλτσες είναι… σοβαρό. Η έρευνα επικεντρώθηκε στις περιοχές εκείνες του εγκεφάλου που δραστηριοποιούνται περισσότερο κατά τον οργασμό.

Το αποτέλεσμα έδειξε ότι τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες, είναι ευκολότερο να φτάσουν σε οργασμό, όταν φορούν κάλτσες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Bershka: Η εντυπωσιακή μπότα που θα φοράς από το πρωί έως το βράδυ! (Photo)

Ζευγάρια έκαναν σεξ σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στο εργαστήριο, με αισθητήρες και όργανα μέτρησης της εγκεφαλικής τους δραστηριότητας. Πολλά ζευγάρια λοιπόν διαμαρτυρήθηκαν ότι κρύωναν τα πόδια τους!

Όταν λοιπόν οι ερευνητές του έδωσαν κάλτσες, τότε οι συμμετέχοντες, με τα πόδια τους ζεστά πλέον, κατάφεραν να φτάσουν σε οργασμό σε ποσοστό 80% , άντρες και γυναίκες, αντί για 50% που σημείωναν χωρίς κάλτσες.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share