Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πώς θα του μείνεις αξέχαστη από το πρώτο βράδυ!

3 Σεπτεμβρίου 2017 10:15
Πώς θα του μείνεις αξέχαστη από το πρώτο βράδυ!

Έστω ότι η μεγάλη ώρα έφτασε. Έρχεται το μεγάλο ραντεβού, αυτό που δεν θα τα πείτε όρθιοι, αλλά ξαπλωμένοι. Τι πρέπει να κάνεις για να του μείνεις αξέχαστη;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα που ξεκινά από τον Κώστα Λεφάκη!

Aρχικά κορίτσι, πρέπει να είσαι πραγματικά υπέροχη όσον αφορά την εμφάνισή σου. Οφείλεις να είσαι άψογα αποτριχωμένη, να μυρίζεις υπέροχα και να φοράς τα πιο ωραία σου εσώρουχα. ΑΝ μπορείς και θέλεις καλό είναι να φοράς κάτι ξεχωριστό και πιο …προκλητικό απο τα συνηθισμένα.


Στη συνέχεια, ξέχνα τις προκαταλήψεις και τα κόμπλεξ. Μη ντρέπεσαι για το σώμα σου, κάνε έρωτα με τα φώτα ανοιχτά, φώναξε, απόλαυσέ το και δείξε ότι σου αρέσει. Μίλα. Πες αυτά που θέλεις να σου κάνει και αυτά που αισθάνεσαι όταν σου τα κάνει. Άσε τις αναστολές και πρόσφερε ικανοποίηση στο σύντροφό σου. Άστον να πάρει πρωτοβουλίες σε στάσεις. Πες του τι σου αρέσει και παρότρυνέ τον να σου το κάνει. Μην είσαι μια συνηθισμένη γυναίκα στο κρεβάτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Οι μοναχικές διακοπές μετά τον χωρισμό της! (photo)

Δώστου εντολές και δέξου τις δικές του. Δώστου στοματικό και απόλαυσε το δικό του. Μη ντρέπεσαι και μη σκέφτεσαι αν φαίνεσαι όμορφη σε κάθε στάση. Αν το στηθος σου δειχνει πεσμένο ή αν φαίνεται ότι έχεις κυτταρίτιδα. Μίλα του βρώμικα. Όσο και όπως σου βγαίνει. Και θα μας θυμηθείς εσύ και δε θα σε ξεχάσει εκείνος.

πηγή: youweekly.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share