Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

5 λόγοι που ο καλός σου δεν έχει... στύση!

1 Αυγούστου 2017 17:48
5 λόγοι που ο καλός σου δεν έχει... στύση!

Σου έχει συμβεί ποτέ να είσαι με τον σύντροφο σου και να μην μπορεί να “αποδώσει”; Αν ναι μην στεναχωριέσαι γιατί σίγουρα δεν είσαι η μόνη που της έχει συμβεί. Βέβαια, όπως είναι φυσικό θα αναρωτιέσαι ποιος να είναι ο λόγος που δεν του “σηκώνεται”. Μήπως φταις εσύ; Υπάρχει άλλη;

Πριν ξεκινήσεις να σκέφτεσαι ότι σε απατά ή ότι πλέον δεν τον ερεθίζεις και ότι η σχέση σας έχει πρόβλημα, ρίξε μια ματιά παρακάτω. Θα δεις ότι υπάρχουν κάποιες πολύ λογικές εξηγήσεις που μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι δύο νεκροί στην τραγωδία της Λακωνίας: Πήγε να βοηθήσει τον φίλο του και σκοτώθηκε και αυτός!

Γιατί δεν του “σηκώνεται”

Είναι αγχωμένος

Ο πιο συνηθισμένος λόγος, ειδικά στην αρχή μιας σχέσης, είναι το άγχος. Καλώς ή κακώς για τους άντρες το άγχος παίζει σημαντικό ρόλο όσον αφορά τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, μην το κάνεις θέμα. Χάιδεψε τον, φίλησε τον και γενικότερα κάνε τον να νιώσει άνετα και να χαλαρώσει. Σίγουρα θα το εκτιμήσει και όταν έχει χαλαρώσει αρκετά θα σου χαρίσει ένα αξέχαστο βράδυ.

Είναι μεθυσμένος

Ως γνωστόν, το αλκοόλ δεν είναι καλός σύμμαχος των αντρών εάν σκοπεύουν να κάνουν seχ. Αυτό γιατί το αλκοόλ μουδιάζει όλο το νευρικό σύστημα και κατά συνέπεια δεν μπορεί να δώσει σήμα στο “εργαλείο” του για να λειτουργήσει στο 100%. Οπότε μην σου κάνει εντύπωση αν μετά από μια βραδιά με ποτά και κραιπάλες, πέσετε απλά για ύπνο.

Έχει πρόβλημα υγείας

Καρδιοπάθειες, διαβήτης και άλλες χρόνιες παθήσεις είναι υπεύθυνες για την εμφάνιση προβλημάτων στη seχουαλική ζωή. Αυτό συμβαίνει γιατί λόγω χρόνιων παθήσεων σημαίνει ότι θα παίρνει και φάρμακα- που από τις παρενέργειες όλων των φαρμάκων είναι και η στυτική δυσλειτουργία.

Καπνίζει

Ένα ακόμα από τα αρνητικά του καπνίσματος είναι ότι επηρεάζει και την απόδοση του συντρόφου στο seχ. Το κάπνισμα εμποδίζει την σωστή κυκλοφορία του αίματος, με συνέπεια να μην του “σηκώνεται” την επίμαχη στιγμή. Αν ο σύντροφος σου είναι καπνιστής θα μπορούσες να του προτείνεις να το ελαττώσει- εφόσον είναι παράγοντας που επηρεάζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απίστευτη κοροϊδία του Deal και οι καταγγελίες των παικτών για την απάτη και τα χρήματα που δεν δίνουν! Φωτογραφίες - ντοκουμέντο!

Έχει παραπανίσια κιλά

Τέλος, τα περιττά κιλά μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στο κρεβάτι σας. Όπως και με το κάπνισμα έτσι και με τα παραπάνω κιλά, το αίμα δεν κυκλοφορεί σωστά στον οργανισμό προκαλώντας τέτοιου είδους “θεματάκια”. Καλό θα ήταν να βάλεις τον καλό σου σε πρόγραμμα, για να αποφύγετε τέτοιες καταστάσεις.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share