Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020

Ποια είναι η ηλικία που οι άντρες κάνουν καλύτερο σεξ;

18 Μαΐου 2017 13:16
Ποια είναι η ηλικία που οι άντρες κάνουν καλύτερο σεξ;

Έρευνες, αποδεικνύουν πως την εποχή των social media, οι άνδρες προτιμούν περισσότερο το εικονικό σεξ, ωστόσο νέες έρευνες, έρχονται να μας διαφωτίσουν περί της σεξουαλικότητας των ανδρών. Πότε λοιπόν και σε ποια ηλικία βρίσκεται ο άντρας σε σεξουαλική ακμή;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το κορυφαίο επεισόδιο στο Survivor: Ελλάδα-Τουρκία, ποιος θα κερδίσει σήμερα,ποιοι θα παίξουν από τους Έλληνες, γνωρίστε τους Τούρκους υπερ-παίχτες (βίντεο)

Σύμφωνα λοιπόν με μελέτη που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ σε χίλια άτομα ηλικίας 18 έως 65 ετών, έδειξε ότι οι άνδρες κάνουν καλύτερο σεξ στην ηλικία των 32 ετών και οι γυναίκες στα 25.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως μετά από αυτές τις ηλικίες τα δυο φύλα δεν έχουν καλή σεξουαλική ζωή. Όμως η ζωή τους μπορεί να επηρεαστεί από παράγοντες, όπως η γέννηση παιδιών, οι αυξημένες υποχρεώσεις σε δουλειά και σπίτι, ακόμα και προβλήματα υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Απαρηγόρητο το Internet για την αποχώρηση της Ελισάβετ!

Από την άλλη, νέα έρευνα στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο, που δημοσιεύθηκε στην ιατρική επιθεώρηση British Medical Journal, καταλήγει στο συμπέρασμα, ότι και τα δύο φύλα απολαμβάνουν το σεξ μεταξύ 50 και 69 ετών υπό την προϋπόθεση, ότι δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share