Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εξομολόγηση που θα συζητηθεί: «Έκανα έρωτα με τον καλύτερο φίλο του άνδρα μου»

17 Μαΐου 2017 10:06
Εξομολόγηση που θα συζητηθεί: «Έκανα έρωτα με τον καλύτερο φίλο του άνδρα μου»

Τέσσερις ερωτικές ιστορίες που μπορούν να συμβούν στον καθένα. Οι ήρωές τους ήταν απροετοίμαστοι για αυτό που θα τους συνέβαινε αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι τους έχει μείνει αξέχαστο.

«Έκανα σεξ με τον καλύτερο φίλο του άνδρα μου»
«Ενας οικογενειακός μας φίλος μας επισκέφθηκε πριν από 2 χρόνια στο σπίτι. Φίλος του άνδρα μου για τρεις δεκαετίες. Σαν αδέλφια. Είχαμε να τον δούμε αρκετά χρόνια. Πολύ ντροπαλός, πολύ ευγενικός, συμπαθής. Εκμυστηρεύτηκε στον άνδρα μου ότι δεν είχε κάνει σεξ για πάνω από πέντε χρόνια και ντρεπόταν γι’αυτό. Λόγω της εσωστρέφειάς του δεν μπορούσε να κάνει εύκολα σχέση και δεν ήθελε να κάνει σεξ χωρίς συναίσθημα. Μετά το γεύμα μας μαζί του ο άνδρας μου, μου ζήτησε ως χάρη να κάνω σεξ μαζί του για να «ξεμπλοκάρει». Δεν είναι ζηλιάρης και δεν θα παρεξηγούσε την ενδεχόμενη θετική μου απάντηση. Εγώ για χρόνια ήμουν γοητευμένη με τον φίλο του άνδρα μου λόγω του χαρακτήρα του. Έτσι χωρίς πολλή σκέψη αλλά με αμηχανία απάντησα ότι δέχομαι. Χτύπησα την πόρτα του δωματίου του και εκείνος μου είπε να μπω. Τότε του είπα ότι ο άνδρας μου μου ζήτησε να κάνω σεξ μαζί του. Εκείνος στην αρχή πάγωσε. Του είπα ότι εγώ δεν είχα πρόβλημα και θα το έκανα άνετα. Τότε δέχτηκε. Δεν με έχουν ξαναγδύσει πιο τρυφερά, δεν μου έχουν ξανακάνει έρωτα πιο παθιασμένα. Φαίνεται ότι αυτός φύλαγε τον καλύτερό του εαυτό για την επόμενη γυναίκα που θα ερχόταν στη ζωή του. Ο άνδρας μου έκανε το λάθος να δείξει γενναιοδωρία με κάτι που δεν δανείζεται. Η γυναίκα δεν δανείζεται. Εγώ εκείνο το βράδυ πέρασα φανταστικά. Επέστρεψα στην κρεβατοκάμαρά μου χωρίς βέβαια ο άνδρας μου να ρωτήσει την παραμικρή λεπτομέρεια. Το σεξ με τον φίλο του άνδρα μου επαναλήφθηκε αρκετές φορές από εκείνο το βράδυ. Πλέον εκείνος είναι παντρεμένος και εγώ έχω κάνει 3 εξωσυζυγικές σχέσεις. Το σεξ με τον φίλο του άνδρα μου ήταν μόνο η αρχή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 10 διάσημες Ελληνίδες με το μεγαλύτερο μπούστο! (photos)

«Έκανα σεξ με έναν άνδρα 10 χρόνια μεγαλύτερο από τον πατέρα μου»
«Ποτέ δεν καταλάβαινα γιατί οι ωριμότεροι άνδρες είναι γοητευτικοί αλλά όλα άλλαξαν πριν από ένα μήνα όταν γνώρισα τον Τ. Σε ένα μπαρ. Ήταν πολύ φιλικός και συνέχεια μου έλεγε πόσο όμορφα μαλλιά έχω και πόσο όμορφο ήταν το φόρεμά μου. Μου είπε ότι ήταν 32 ετών αλλά φαινόταν μεγαλύτερος. Όταν τον ρώτησα να μου πει την αλήθεια, με κοίταξε στα μάτια μου άρπαξε το πρόσωπο και με φίλησε. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Με ρώτησε αν θα ήθελα να τον ακολουθήσω και του είπα ναι χωρίς να το σκεφτώ πολύ. Το επόμενο πρωί ξύπνησα, τον κοίταξα και σκέφτηκα «Ω, Θεέ μου». Έπειτα βρήκα ότι ήταν 52 ετών, 32 χρόνια μεγαλύτερος από μένα και 10 χρόνια μεγαλύτερος από τον πατέρα μου. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι έκανα σεξ με κάποιον που θα μπορούσε να είναι ο παππούς μου». Λ. 20 ετών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονιστικός Αρζουμανίδης: Βγήκε στην αρένα με ποντιακή λύρια, πλάκωσε τον Τούρκο και αφιέρωσε τη νίκη στην γενοκτονία των Ποντίων! (video)

«Έκανα σεξ με τον καλύτερό μου φίλο»
«Γενικά είμαι ανοιχτόμυαλη αλλά πάντα έλεγα ότι ποτέ δεν θα έκανα σεξ με έναν φίλο μου. Το τελευταίο διάστημα είχα έρθει πολύ κοντά στον φίλο μου Τ. Του έδινα συμβουλές για τις σχέσεις του. Ένα βράδυ βγήκα μαζί του και με τον σύντροφό μου. Πήγαμε σε ένα πάρτυ και εκεί συνειδητοποίησα ότι είχα αισθήματα για εκείνον. Ευτυχώς είχε και ο ίδιος. Φοβόμασταν ότι η φιλία μας θα χαλούσε μέχρι που κάναμε σεξ και η φιλία μας χάλασε εντελώς. Αλλά άξιζε να συμβεί αυτό γιατί βρήκα τον άνθρωπο με τον οποίο κάνω το πιο τέλειο σεξ που έχω κάνει ποτέ. Το άλλο μου σεξουαλικό μισό. Τα ταμπού είναι για να σπάνε αν είναι να βρεις τον άνθρωπο με τον οποίο θες να περάσεις όλη την υπόλοιπη ζωή σου».

«Έκανα σεξ με το αφεντικό μου»
«Όταν ξεκίνησα την πρώτη μου δουλειά, υπήρχε απίστευτη ερωτική χημεία με τον διευθυντή μου. Ήταν δεσμευμένος αλλά φαινόταν ότι του άρεσα πολύ. Τρεις εβδομάδες πριν τον γάμο του, βγήκαμε, μεθύσαμε και το ένα έφερε το άλλο. Κάναμε σεξ αρκετές φορές και πριν αλλά και μετά τον γάμο του. Τέλειωσα την σχέση μου μαζί του όταν άρχισαν οι συνάδελφοί μου να με κοιτάζουν με πολύ περίεργο μάτι και να κάνουν σχόλια για την σεξουαλική μου ζωή. Λίγους μήνες μετά, έγιναν περικοπές και βγήκα εκτός εταιρείας. Το να κάνεις σεξ με παντρεμένο δεν είναι τελικά καλή ιδέα και να κοιμάσαι με το αφεντικό σου είναι επικίνδυνο».

Πηγή: bovary.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share