Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γίνε... μάστερ: Τα 9 πράγματα που δεν ήξερες για το φιλί!

16 Μαΐου 2017 13:31
Γίνε... μάστερ: Τα 9 πράγματα που δεν ήξερες για το φιλί!

Πίστεψες ότι ξέρεις τα πάντα για τα φιλιά δηλαδή; Είσαι σίγουρη; Το αν είσαι good kisser δε σε κάνει και διαβασμένη για τα θέματα περί φιλιού, οπότε διάβαζε να μαθαίνεις:

1. Το μεγαλύτερο φιλί, λοιπόν, κράτησε πάνω από 58 ώρες. Ένα ζευγάρι Ταϋλανδών ''κλείδωσε'' τα χείλη του για 58 ώρες και 35 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα το 2013 για να μπουν στο βιβλίο Guinness για το μεγαλύτερο σε διάρκεια φιλί. Και τα κατάφεραν.

2. Τα φιλιά κάνουν καλό ... στα δόντια σου. Κι όμως. Δε σου υπόσχομαι ότι δε θα χρειαστεί να ξαναπας σε οδοντίατρο, αλλά να ξέρεις ότι όσο ακουμπάς τα χείλη σου στα χείλη του αγοριού σου και όσο κινείται η γλώσσα σου, παράγονται ουσίες που βοηθούν στην προστασία των δοντιών. Οπότε προτείνω συχνό βούρτσισμα, καθαρισμό μια φορά το χρόνο και πολλά πολλά φιλιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: Ανατροπή με την ημερομηνία του μεγάλου τελικού!

3. Τα βακτήρια κάνουν πάρτι όταν φιλιέστε. Γύρω στα 80 εκατομμύρια βακτήρια το διασκεδάζουν σε κάθε φιλί που διαρκεί μόλις 10 δευτερόλεπτα. Φαντάσου στην περίπτωση 1, πόσο χάρηκαν τα βακτήρια. Συνεπώς, τα ζευγάρια έχουν παρόμοια βακτήρια στο στόμα τους.

4. Οι γυναίκες προτιμούν να φιλούν άντρες χωρίς μούσι. Καθώς έρευνες έδειξαν ότι το 53% των γυναικών προτιμούν φρεσκοξυρισμένα αγόρια.

5. Τα αποχαιρετιστήρια φιλιά βοηθούν τους άντρες να ζουν περισσότερο. Τον φιλάς δηλαδή πριν πάει για δουλειά και ξαφνικά γίνεται αιωνόβιος. Έρευνα έδειξε επίσης ότι το 20%-30% των αντρών που φιλούσαν τις γυναίκες τους πριν φύγουν το πρωί, έβγαζαν περισσότερα χρήματα και δε γίνονταν τόσο συχνά θύματα τροχαίων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor διαρροη τώρα: Ποιος αποχωρεί από το παιχνίδι και με τι ποσοστό! Αποκλειστικό

6. Τα 2/3 των ατόμων γέρνουν το κεφάλι τους στα δεξιά, παρά στα αριστερά όταν φιλιούνται.

7. Το πρώτο φιλί σε οθόνη, προβλήθηκε το 1896, σε ένα βιντεάκι 23'' και σε μια εποχή μάλιστα που το φιλί σε δημόσια θέα θεωρούταν ταμπού.

8. Το φιλί δεν είναι παγκόσμιο. Δεν εκδηλώνουν όλοι οι λαοί έτσι τα συναισθήματα τους. Το 10% του πλανήτη αγνοεί την ύπαρξη αυτής της συνήθειας. Πόσο περίεργο;

9. Δείξε μου το φιλί σου, να σου πω πως βλέπεις τον εαυτό σου. Μελέτες έδειξαν πως αυτοί που θεωρούν τον εαυτό τους σέξι και ελκυστικό, είναι πιο επιλεκτικοί στα άτομα που θα φιλήσουν. Έτσι, τα άτομα που έχουν μεγαλύτεροι αυτοπεποίθηση δίνουν extra σημασία στο φιλί.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share