Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κορίτσια, δώστε βάση: Αυτές οι στάσεις στο σεξ κολακεύουν το σώμα σου!

8 Μαρτίου 2016
Κορίτσια, δώστε βάση: Αυτές οι στάσεις στο σεξ κολακεύουν το σώμα σου!

Υπάρχουν στάσεις σώματος στο σεξ που μας κολακεύουν; Κι όμως υπάρχουν.. και είναι πάρα πολύ απλές! Όσες γυναίκες ασχολούνται με αισθησιακούς χορούς σίγουρα το γνωρίζουν! Μπορεί να μη έχεις ένα γυμνασμένο σώμα και τις αναλογίες της Ναόμι Κάμπελ, αυτό όμως δε σημαίνει πως οι στρογγυλές καμπύλες σου και το πλούσιο στήθος δε θα αρέσουν σε έναν άντρα… ίσα ίσα που γι αυτόν είναι ακόμα καλύτερα!

Το σώμα της κάθε γυναίκας είναι ελκυστικό για έναν άντρα ούτως ή άλλως, οπότε δε χρειάζεται να ντρέπεσαι και να κλείνεις τα φώτα ή να προσπαθείς να κρύψεις σημεία του σώματός σου κατά τη διάρκεια του σεξ. Την ώρα που υπάρχει το πάθος και η έντονη σεξουαλικότητα, πίστεψέ με, ένας άντρας δε βλέπει τις ατέλειες που μπορεί να βλέπεις εσύ στο σώμα σου! Κι αν εσύ νιώθεις έτσι, τότε χάνεις τη χαρά να απολαύσεις αυτές τις στιγμές!

Αυτό όμως που σίγουρα μπορείς να κάνεις για να νιώσεις πιο άνετα και να φουντώσει ακόμα περισσότερο ο σύντροφός σου, είναι να βελτιώσεις τη στάση του σώματος σου την ώρα του σεξ, και να βρεις κάποιες στάσεις σώματος που σε κολακεύουν στο σεξ! και σε κάνουν ακόμα πιο ερωτική!

Διάβασε για τις στάσεις που κολακεύουν περισσότερο το σώμα σου την ώρα του σεξ, στο YOUWEEKLY

Διαβάστε επίσης:

Δώστε μεγάλη προσοχή: Τι φοβερό θα συμβεί στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς από 21 Μαρτίου στη Αθήνα!

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share