Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

20άρες, 30άρες, 40άρες: Πώς αυνανίζεται η γυναίκα σε κάθε ηλικία!

24 Δεκεμβρίου 2015
20άρες, 30άρες, 40άρες: Πώς αυνανίζεται η γυναίκα σε κάθε ηλικία!

Απόσπασμα από την έρευνα του γαλλικού περιοδικού F Magazine. Τι απάντησαν 7 γυναίκες διαφορετικής ηλικίας στην αδιάκριτη ερώτηση των ερευνητών «Γιατί αυνανίζονται;» Τι λένε οι ελεύθερες και τι οι παντρεμένες;

34 ετών, ανύπαντρη, παιδιά

«Θεωρώ τον αυνανισμό φυσιολογική σεξουαλική πράξη. Τήν πρώτη φορά ήταν μιa αποκάλυψη, ένα τεράστιο κέρδος, ένα συμπλήρωμα στη σεξουαλικότητά μου. Μια αποκάλυψη γιατί κατά­λαβα ότι οι άντρες δεν κρατούν την ηδονή μας στα χέρια τους. ένα τεράστιο κέρδος γιατί, μη μπορώντας να φτάσω σε οργασμό με τη διείσδυση, κατάφερα με τον αυνανισμό να φτάσω στην απώ­τερη ηδονή».

34 ετών, ελεύθερη συμβίωση

«Ο αυνανισμός είναι μια προσέγγιση στο σώμα σου. Όσοι αυνανίζονται έχουν ασφαλώς καλύτερες σχέσεις με τον σύντροφό τους. Κατά τη γνώμη μου νεύρωση είναι ο μή-αυνανισμός. Ντροπή για το σώμα σου; Για την ηδονή σου; Επίσης επιτρέπει μεγαλύτε­ρη αυτονομία, αποδείχνει ότι μπορούμε να ικανοποιηθούμε χωρίς τη συνδρομή του “πανίσχυρου φαλλού»».

24 ετών, ανύπαντρη

«Ανακάλυψα τόν αυνανισμό πολύ αργά (22 ετών). Βρίσκω πως είναι φανταστικός γιατί έτσι δεν εξαρτιέμαι από κανέναν για να ικανοποιηθώ. Αυνανίζομαι συχνά, χωρίς καμιά ενοχή. Αυτές που το στερούνται είναι μαζοχίστριες!»

29 ετών, ελεύθερη συμβίωση

«Αυνανίζομαι πολύ και φτάνω πάντα σε οργασμό. Μ’ αρέσει να το κάνω μόνη μου ή στην αγκαλιά του συζυγου μου. Καταλαβαίνει πολύ καλά πώς...

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο Youweekly.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share