Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μπουζούκια ξανά: Επιστρέφει ο Νίκος Βέρτης - Πότε κάνει πρεμιέρα;

Ετοιμαστείτε

5 Ιουνίου 2020 09:45
Μπουζούκια ξανά: Επιστρέφει ο Νίκος Βέρτης - Πότε κάνει πρεμιέρα;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άρση μέτρων: Η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα έχει ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα. Πριν από περίπου μια εβδομάδα άνοιξαν και οι χώροι εστίασης, ενώ δόθηκε και το πράσινο φως από την Κυβέρνηση ώστε τα νυχτερινά κέντρα και τα κλαμπ να ανοίξουν από την Δευτέρα 8 Ιουνίου.

Έτσι λοιπόν, μετά από αυτή την απόφαση, ο πρώτος καλλιτέχνης που θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του είναι ο Νίκος Βέρτης.

Ο γνωστός τραγουδιστής κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 13 Ιουνίου στο ΥΤΟΝ και είναι έτοιμος να διασκεδάσει το κοινό που θα τον επισκεφτεί.

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό αλλά έχοντας και την οροφή ανοιχτή, θα χαρίσει μοναδικές, καλοκαιρινές βραδιές.

Την ανακοίνωση για την έναρξη των εμφανίσεων έκανε ο Νίκος Βέρτης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Ο ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ στο YTON the music show! Από το Σάββατο 13 Ιουνίου έρχονται για να μας αιφνιαδιάσουν σε μια σούπερ καλοκαιρινή διάθεση! Ο πιο εντυπωσιακός χώρος καθ’ ομολογίαν το YTON ανοίγει την οροφή του κάνοντάς το στην πράξη το πιο καλοκαιρινό show. Τα εντυπωσιακά σκηνικά, τα καλοστημένα μπαλέτα, οι πολλά υποσχόμενοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο πλευρό του Νίκου Βέρτη σε συνδυασμό με την 25μελή ορχήστρα, δημιουργούν ένα ουτοπικό συναίσθημα στην έννοια της λέξης (διασκέδαση)! Μαζί τραγουδάμε όλες τις αγαπημένες επιτυχίες του Νίκου Βέρτη κάτω από τα αστέρια στο YTON the music show, σε ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα στο κέντρο της Αθήνας! Νικηφόρος, Ελευθερία Ελευθερίου, Βαγγέλης Κακουριώτης, Μορφούλα Ιακωβίδου, Χάρις Σάββα, Έλενα Παπαπαναγιώτου και οι δυναμικοί Decho... Ο Νεκτάριος Μαλλάς και ο Αντώνης Μερακλής είναι η ανατριχιαστική πινελιά στο πρόγραμμα!⁠ Έναρξη Σάββατο 13 Ιουνίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή για περιορισμένες εμφανίσεις!⁠», έγραφε η ανακοίνωση.

 

Ροή ειδήσεων

Share