Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το wine bar που αποτελεί meeting point για το οινόφιλο κοινό της πόλης!

Φυσικά και είναι το by the glass!

17 Σεπτεμβρίου 2020 06:43
Το wine bar που αποτελεί meeting point για το οινόφιλο κοινό της πόλης!

Φωτο: Κώστας Καπαρελιώτης

Κρυμμένο μέσα στην ατμοσφαιρική αστική στοά Ράλλη, μια ανάσα από την πλατεία Συντάγματος, το By the glass, έχει καθιερωθεί ως το απόλυτο meeting point για το οινόφιλο κοινό της πόλης!

Ο κυριότερος λόγος η εντυπωσιακή του κάβα όπου ξεκουράζονται πάνω από 500 ετικέτες με άξιους εκπροσώπους του ελληνικού και διεθνή αμπελώνα, ανάμεσά τους και σπάνιες ετικέτες!

Πίσω άλλωστε από την υποδειγματική οινική λίστα που ανανεώνεται κάθε μήνα βρίσκεται το πάθος και η εξειδίκευση της Φωτεινής Παντζιά.

Μάλιστα χάρη στα συστήματα Coravin και Βy the glass μας δίνεται η δυνατότητα να δοκιμάσουμε πάνω από 200 κρασιά ανάμεσά τους fine wines και παλιές σοδειές σε ποτήρι (75 ml και 150 ml) δικαιολογώντας επάξια το όνομά του!

Όσο για το μενού, εκτός από εκλεπτυσμένες γεύσεις και συνοδευτικά finger food, φέτος εμπλουτίζεται με raw fish και sea food για το απόλυτο wine pairing. Τη δική τους νότα προσθέτουν οι jazz μουσικές.

Tip: Το καλοκαίρι όαση αποτελεί η ολάνθιστη πλατεία! Καθημερινά από τις 10:00. Σαβ-Κυρ. από τις 11:00 (έως 01:00 η κουζίνα).

Φιλελλήνων & Γεωργίου Σουρή 3, Σύνταγμα, Τ. 210 3232560, www.bytheglass.gr By the glass

| Filellinon Str. & 3 Georgiou Souri Str., Syntagma

 

Ροή ειδήσεων

Share