Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

4+1: Τα ωραιότερα στέκια για να απολαύσετε τον καφέ σας!

Ανακαλύψτε τα!

31 Μαΐου 2021 09:36
4+1: Τα ωραιότερα στέκια για να απολαύσετε τον καφέ σας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τα καλύτερα μαγαζιά με αυλή στην Αθήνα για να απολαύσετε τον καφέ σας τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει και το "πράσινο" γίνεται σημείο αναφοράς για ένα δροσιστικό περιβάλλον. Παράλληλα δείτε και 4 ψαγμένα καφέ στο Χαϊδάρι.

Piu Verde

Είναι πραγματικά από τους πιο πράσινους προορισμούς στην Αθήνα, ενώ το καλό είναι πως πρόκειται για μία αρκετά μεγάλη έκταση και γι' αυτό πιθανώς εύκολα θα βρεις κάπου να καθίσεις. Η μεγάλη έκταση με το συντριβάνι, το γεφυράκι, τα βολικά καθίσματα καθώς και τα πεύκα γύρω γύρω δημιουργούν ένα πολύ φυσικό σκηνικό που θα σε κάνει να ηρεμήσεις.

Βέβαια πέρα από τον πρωινό καφέ μέσα στον ίσκιο των δέντρο, το Piu Verde μεταμορφώνεται σε boho μπαράκι το βράδυ λόγω των χρωματιστών πανιών ανάμεσα στα δέντρα, του χαμηλού φωτισμού και της ξύλινης επένδυσης που δένει ιδανικά με το περιβάλλον.

Info: Στρατάρχη Παπάγου & Πεντέλης, Άλσος Παπάγου (Μετρό Εθνική Άμυνα)

Piu Verde

Noah

Μια όαση δροσιάς μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας, ο κήπος του Noah είναι ό,τι πρέπει για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εξόδους. Το αντιλαμβάνεται κανείς από την πρώτη στιγμή ότι το Noah είναι κάτι ξεχωριστό αφού το καλωσόρισμα αναλαμβάνει ένα μεγάλο γλυπτό στην είσοδο.

Info: Πάρκο Ελευθερίας, Μέγαρο Μουσικής

Noah μαγαζί

Taf

Όσο περιδιαβαίνεις τα γραφικά στενά στο Μοναστηράκι να εύχεσαι να βρεις μπροστά σου τη Νορμανού. Στον αριθμό 5 της οδού στεγάζεται ένα από τα ωραιότερα μέρη για να πιείς τον καφέ σου στο κέντρο. Ισορροπώντας ανάμεσα στον χώρο τέχνης και το all day café- bar το Taf έχει μια υπέροχη εσωτερική αυλή που σου προσφέρει ίσως την καλύτερη σκιά της πόλης. Μια φορά θα χρειαστεί να πας για να γίνεις θαμώνας.

Info: Νορμανού 5, Αθήνα 105 55

Taf καφέ

Black Duck Garden

Κανείς δεν περίμενε ότι στην καρδία της Πλατείας Κλαυθμώνος θα φυτρώσει μια από τις πιο όμορφες αυλές της πόλης προκειμένου να πιείς το καφεδάκι σου σε ένα από τα ωραιότερα all day café bars του κέντρου. Αρχοντικό κι αριστοκρατικό, σού σερβίρει μοσχομυριστό καφέ, μαζί με κολασμένες επιλογές για brunch που θα σε κάνουν να σταματήσεις τη δίαιτα που ξεκίνησες λίγες μέρες πριν.

Info: Ιωάννου Παπαρρηγοπούλου 7, Αθήνα 105 61

Black Duck Garden

The Underdog

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε λίγο στην hip πλευρά που ξέρουμε ότι κρύβεις μέσα σου και πολύ καλά κάνεις εδώ που τα λέμε. Πρόκειται για ένα υπέροχο αρχιτεκτονικό πρότζεκτ που αναδεικνύει κάθε γωνιά του κτιρίου, την ώρα που ο υπαίθριος χώρος του συγκαταλέγεται ξεκάθαρα στους ωραιότερους της πόλης.

Ιδανικό στέκι για τους κατατρεγμένους της Αθηναϊκής γης το Underdog προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών σε ποικιλίες καφέ, οι οποίες καβουρδίζονται στον χώρο μαζί με ένα λαχταριστό brunch menu, που δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις.

Info: Ηρακλειδών 8, Αθήνα 118 51

undefined

 

Ροή ειδήσεων

Share