Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

«Ο Scorpios είναι για σένα»: Αυτό είναι το μαγάζι που έχει γίνει viral στο TikTok!

Βρίσκεται στην Καλλιθέα και περιμένει εσένα κι... έναν φίλο σου!

11 Μαρτίου 2024 11:34
«Ο Scorpios είναι για σένα»: Αυτό είναι το μαγάζι που έχει γίνει viral στο TikTok!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Η αλήθεια είναι πως στην σημερινή εποχή ο καθένας μπορεί να γίνει διάσημος μέσω των social media ακόμα και αν πρόκειται για... δυσφήμιση! Αυτές τις ημέρες ο ήχος που πρωταγωνιστεί είναι η φράση «Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιεις ποτό; Σκορπιός είναι για εσένα» με μια ελαφρώς ξένη προφορά.

Για να προωθηθεί το Scorpios Music Bar, δημιουργήθηκε ένα viral βίντεο που απέσπασε μεγάλη ανταπόκριση. Παρέχοντας ευχάριστο περιεχόμενο, κατάφερε να επιτύχει τον στόχο του. Με την αύξηση της δημοφιλίας του, το μαγαζί έγινε ακόμα πιο γνωστό, προσελκύοντας περισσότερους επισκέπτες που εκτίμησαν το χιούμορ του, την ίδια ώρα που διάσημοι και μη στο TikTok κάνουν απομιμήσεις με το συγκεκριμένο βιντεάκι!

@scorpiosmusicbarathens Αν θέλεις κάπου να πας να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό τότε το μαγαζί μας είναι για σένα! #μπεςφοργιου #bar #scorpiosmusicbarathens #girls ♬ original sound - ScorpiosMusicbarAthens

Ποιος είναι όμως ο Scorpios και που θα τον συναντήσετε;

Η δύναμη των social media είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο νομίζουν μερικοί, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά πως η επιρροή τους δεν σταματάει μόνο στις εφήμερες τάσεις.

Κάπως έτσι ένα μπαρ στην Καλλιθέα (Γράμμου 4) απολαμβάνει την καλύτερη διαφήμιση που θα μπορούσε να κάνει ποτέ. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Δείτε μερικά από τα video της σελίδας του «Scorpios» στο Instagram:

Χαμός από απομιμήσεις επωνύμων στο Tik Tok

Διάσημοι (όπως η Ιωάννα Τούνη) και μη, το δανείστηκαν για τα δικά τους concept stories και το αναπαρήγαγαν, μετατρέποντάς το στο απόλυτο σλόγκαν των ημερών.

 

Bars

Ροή ειδήσεων

Share