Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Liz Athens: Η νέα άφιξη που έρχεται να «ταράξει» τη ζωή της νυχτερινής Αθήνας

Εμπνευσμένο από την Elizabeth Taylor

27 Νοεμβρίου 2023 09:23
Liz Athens: Η νέα άφιξη που έρχεται να «ταράξει» τη ζωή της νυχτερινής Αθήνας
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Μια νέα άφιξη έρχεται να «ταράξει» τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Το «Liz Athens» πρόκειται για μια νέα άφιξη που έχει ανοίξει εδώ και λίγες μέρες στην Αθήνα και το Athensmagazine.gr δεν μπορούσε να μην το ανακαλύψει.

Εμπνευσμένο από την Elizabeth Taylor, απ' όπου προέρχεται και το όνομά του (Liz) και σχεδιασμένο από τον Κώστα Γκάγκο έρχεται να σου γνωρίσει κάτι το διαφορετικό στη νυχτερινή Αθήνα και πιστέψτε μας θα γίνει το αγαπημένο σας στέκι!

Όπως η Elizabeth Taylor εμφανίστηκε ως «παιδί θαύμα» το μακρινό 1943 με την ταινία Σιωπηλός κατήγορος, έτσι και το «Liz Athens» έρχεται ως μια νέα άφιξη θαύμα, λίγο πριν μας αποχαιρετίσει το 2023. Με την βασική διαφορά ότι το «Liz Athens» δεν έχει σκοπό να έρθει... σιωπηλά στην ζωή της Αθήνας αλλά να κάνει... κρότο!

Το «Liz Athens» βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμένα μια ανάσα από την Πλατεία Κλαυθμώνος (Αριστείδου 1). Άνοιξε, στις αρχές Νοεμβρίου από μια παρέα φίλων και φέρνει έναν αέρα... Λονδρέζικου μπαρ, αφού ανοίγει τις πύλες του τις απογευματινές ώρες και περιμένει εσένα και την παρέα σου να το... γνωρίσεις.

Εκτός από ποτό στο «Liz Athens» μπορείς να απολαύσεις και φαγητό με επιρροές από την Fusion Asian κουζίνα που θα απογειώσει τον «ουρανίσκο» σου, με τα πρώτα σχόλια των πελατών να είναι άκρως ενθαρρυντικά και να γεμίζουν απόλαυση.

Όσον αφορά το bar, το «Liz Athens» διαθέτει μια εντυπωσιακή λίστα από cocktails, ενώ διοργανώνει και εξαιρετικά parties, αφού κάθε βράδυ DJs σε ταξιδεύουν στους ρυθμούς της νυχτερινής Αθήνας!

Το «Liz Athens» έχει κερδίσει τους επισκέπτες του και μέσα από την διακόσμιση του, καθώς το περιβάλλον του σε ταξιδεύει σε... άλλες εποχές. Οι παρακάτω φωτογραφίες άλλωστε μιλούν από μόνες τους...

Liz Athens

Liz Athens

Liz Athens

Liz Athens

Liz Athens
Διεύθυνση: Αριστείδου 1, Αθήνα 105 59
Τηλέφωνο: 21 0325 3766

Instagram

 

Bars

Ροή ειδήσεων

Share