Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Με μουσικές που χάνονται στο... 1920: Το υποτιμημένο μπαράκι στο κέντρο της Αθήνας που θα γίνει το νέο σου στέκι

Φημίζεται και για την εξαιρετική του κουζίνα

23 Ιουλίου 2024 07:52
Με μουσικές που χάνονται στο... 1920: Το υποτιμημένο μπαράκι στο κέντρο της Αθήνας που θα γίνει το νέο σου στέκι
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Αν είστε λάτρης των εξωτικών και τροπικών προορισμών και αναζητάτε τον τέλειο κατάλογο με κοκτέιλ σε κάθε μπαρ, τότε έχουμε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Το Tiki Bar βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου και κρύβει πίσω του μια ολόκληρη φιλοσοφία που πρέπει να ανακαλύψετε, αν δεν το έχετε ήδη κάνει.

Σε αυτόν τον ιδιαίτερο χώρο θα απολαύσετε μουσικές που χάνονται στα βάθη των δεκαετιών, από το swing του 1920 έως το punk indie του σήμερα, ενώ θα απολαύσετε κοκτέιλ βασισμένα σε φρέσκους και τροπικούς χυμούς.

Πίσω από το μπαρ, θα συναντήσεις τους πλέον επιδέξιους μπαρμπέντηδες και mixologists, ενώ κάθε εποχή θα συνοδεύεται από έναν νέο κατάλογο ποτών, προσαρμοσμένο στην ατμόσφαιρα της στιγμής.

Προσαρμόσου ανάλογα με την εποχή και αν θες την γνώμη μας, επέλεξε το cocktail που συνηθίζεις να πίνεις, ώστε να νιώσεις την διαφορά σε γεύση και ποιότητα. Τότε θα καταλάβεις την μοναδικότητα του μαγαζιού. Φυσικά, στο Tiki Bar ισχύει και το όσο πιο εξωτικό τόσο το καλύτερο, οπότε στο δεύτερο ποτό βγες από τα συνηθισμένα και πήγαινε ένα βήμα παραπέρα.

Tι θα φάμε;

Το finger food θα σε ενθουσιάσει και όταν τελειώσεις, θα θέλεις να παραγγείλεις κι άλλα. Έτσι, απαγορεύεται να φύγεις χωρίς να το δοκιμάσεις.

Από την άλλη, αν πεινάς πολύ, το burger είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις.

Το Tiki Bar είναι ό,τι πρέπει για να δροσίσει τις καλοκαιρινές μέρες στην πόλη, αφού από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείς εκεί, θα νιώσεις πως έχεις πάει σε μέρη εξωτικά που δεν βάζεις καν στον νου σου.

Tiki Bar Athens
Διεύθυνση: Φαλήρου 15, Μακρυγιάννη
Πληροφορίες & παραγγελίες: 2109236908

 

Bars

Ροή ειδήσεων

Share