Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αfter work drinks: Χαλαρό ποτάκι μετά την δουλειά στην Αθήνα; 5 ιδανικές προτάσεις

Το Athensmagazine.gr σας προτείνει τα 5 καλύτερα στέκια της Αθήνας για ένα χαλαρό ποτό με φίλους, αμέσως μετά το... πρήξιμο από το αφεντικό σας!

26 Αυγούστου 2023 17:13
Αfter work drinks: Χαλαρό ποτάκι μετά την δουλειά στην Αθήνα; 5 ιδανικές προτάσεις
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Έξοδος στην Αθήνα: Βαριέσαι να πας σπίτι μετά την δουλειά και θέλεις να χαλαρώσεις με ένα ποτάκι και καλή παρέα; Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για σένα! Καλή παρέα και ένα γευστικό ποτό σε έναν όμορφο χώρο. Κάπως έτσι γεννήθηκε η ανάγκη μας για τα λεγόμενα «after work drinks», μια συνήθεια που έχει καθιερωθεί πλέον στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Δείτε με την ευκαιρία κι αυτό: Καλοκαιριάζει στην Αθήνα: 10 μαγαζιά με αυλές στην πρωτεύουσα που θα απογειώσουν τις εξόδους σου

Το Athensmagazine.gr σας προτείνει τα 5 καλύτερα στέκια της Αθήνας για ένα χαλαρό ποτό με φίλους, αμέσως μετά το... πρήξιμο από το αφεντικό σας! Πως αλλιώς να χαλαρώσεις από την καθημερινότητα...

Blue Bird

Ένας από τους πιο hot δρόμους της Αθήνας είναι τα τελευταία χρόνια η Ηπίτου, ένας πεζόδρομος γεμάτος μικρά και cozy μπαράκια. Εκεί θα βρεις το Blue Bird, ένα μικροσκοπικό, μόλις μόλις 23 τετραγωνικών μαγαζάκι. Επηρεασμό από πολλές διακοσμητικές τάσεις και εποχές, το «μπλε πουλί» συνδυάζει τον παριζιάνικο αέρα, με vibes από Λατινική Αμερική, παντρεύοντας με ρετρό με το μοντέρνο. Ψαγμένα κοκτέιλ, μουσική που ξεσηκώνει, συζητήσεις στο μπαρ με τους θαμώνες να το επιλέγουν ξανά και ξανά.

Ηπίτου 4

Αfter work drinks: Χαλαρό ποτάκι μετά την δουλειά; 5 ιδανικές προτάσεις

Kuko’s the bar

Ένας Κούκος στο κέντρο της πρωτεύουσας έχει γίνει το αγαπημένο στέκι των Αθηναίων. Είναι ένα all day μαγαζί που στεγάζεται σε ένα ανακαινισμένο, διατηρητέο νεοκλασικό του 1890. Η διακόσμηση κινείται σε mid-industrial ρυθμό με vintage διακοσμητικά αντικείμενα, ένα mix & match που σε ταξιδεύει. Θα βρεις δροσιστικά κοκτέιλ, κρασιά και μπύρες, πεντανόστιμες πίτσες και σαλάτες ενώ θα ακούσεις υπέροχες μουσικές από τα 80s και τα 90s. Το απόλυτο meeting point σε περιμένει!

Καλαμιώτου 4

Αfter work drinks: Χαλαρό ποτάκι μετά την δουλειά; 5 ιδανικές προτάσεις

Minnie the Moocher

Στο Κολωνάκι, η Μίνι είναι «τζαμπατζού» και μας πηγαίνει πολλά χρόνια πίσω, στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης και των speakeasy bars. Εμπνευσμένο από το ομώνυμο τραγούδι του Cab Calloway, το bistrot bar δεσπόζει στον πολυσύχναστο, κεντρικό πεζόδρομο της Τσακάλωφ. Vintage vibes, ψαγμένες τζαζ μουσικές, όπου θα βρεις πεπαλαιωμένο ουίσκι, σπάνιες ετικέτες κρασιών και ένα υπέροχο, χορταστικό μενού.

Τσακάλωφ 6

Αfter work drinks: Χαλαρό ποτάκι μετά την δουλειά; 5 ιδανικές προτάσεις

7 Jokers

Το γνωστό, μικροσκοπικό στέκι στο Σύνταγμα έχει ό,τι χρειαζόμαστε μετά τη δουλειά: Χαλαρή, παιχνιδιάρικη διάθεση και ατμοσφαιρική διακόσμηση. Το σκηνικό θυμίζει τσίρκο, με κλόουν, μάσκες και καρουζέλ να βρίσκονται στον χώρο. Προσεγμένα ποτά, flirty vibes και καλή μουσική είναι μερικά από τα στοιχεία που το χαρακτηρίζουν. Κάτι μεταξύ pub και speakeasy bar, με χαμηλωμένα φώτα και colonial deco είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

Βουλής 7

Αfter work drinks: Χαλαρό ποτάκι μετά την δουλειά; 5 ιδανικές προτάσεις

Blind beggar

Με λονδρέζικο vintage αέρα, ο «Τυφλός ζητιάνος» σε περιμένει στην αθηναϊκή στοά Atrium. Αμέσως ταξιδεύεις σε μια άλλη εποχή και συγκεκριμένα στα 30s-40s, από όπου είναι εμπνευσμένη η διακόσμηση του χώρου. Φυτά, εντυπωσιακοί πολυέλαιοι, αναπαυτικά καθίσματα και κομψά τραπεζάκια, όλα σε μεταφέρουν μακριά από τη βοή της πόλης και τα αδιάκριτα βλέμματα. Δροσερά signature cocktails και λαχταριστά finger food θα σε συντροφεύσουν στην έξοδό σου. Must visit!

Χαριλάου Τρικούπη 6-10 (εντός στοάς Atrium)

Αfter work drinks: Χαλαρό ποτάκι μετά την δουλειά; 5 ιδανικές προτάσεις

 

Bars

Ροή ειδήσεων

Share