Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

2+1 μαγαζιά στη Γλυφάδα για κρασάκι

Για μεγάλη απόλαυση!

12 Μαρτίου 2024 08:41
2+1 μαγαζιά στη Γλυφάδα για κρασάκι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τώρα που χειμωνιάζει είναι ιδανική περίοδος για κρασάκι, σε ένα όμορφο μαγαζί της Αθήνας. Το Athensmagazine.gr, εντόπισε 3 μαγαζιά στη Γλυφάδα, ιδανικά για να απολαύσετε το κρασάκι σας.

Πάμε να τα ανακαλύψουμε...

Με την ευκαιρία ανακάλυψε το νέο στέκι στη Γλυφάδα για μπύρα και πεντανόστιμα συνοδευτικά.

Ark.

Γρ. Λαμπράκη 2, Γλυφάδα

Τηλέφωνο: 21 0894 8882

Στο πιο όμορφο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στα Αστέρια Γλυφάδας, βρίσκεται ο all day προορισμός με την υψηλή αισθητική, τη μαγευτική θέα και τον κοσμοπολίτικο αέρα, το Ark.

Εκλεκτά πιάτα, ευφάνταστα cocktails και σπάνια coffee blends. Με φόντο τον Σαρωνικό, απολαύστε την πιο γοητευτική συνύπαρξη της πόλης, το διακεκριμένο με Χρυσό Σκούφο εστιατόριο με την εκπληκτική κουζίνα του διάσημου σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη, το για δύο συνεχόμενες φορές βραβευμένο bar και τέλος, το πιο hot coffee shop με τα εξωτικά χαρμάνια της Taf.

Vibo Bistrot

Γρ. Λαμπράκη 16, Γλυφάδα

Τηλέφωνο: 21 0894 8202

Το Vibo είναι ένα δημιουργικό μπιστρό, με αποκλειστικά χαρμάνια καφέ Vibo, μεσογειακό comfort food με επιρροές από τη γαλλική και ιταλική κουζίνα, μια πλούσια λίστα κρασιών και high end cocktails, όλα συνδυασμένα σε ένα μοναδικό περιβάλλον στην καρδιά της Γλυφάδας!

Blends

Πλ. Νυμφών, Γλυφάδα

Τηλέφωνο: 21 1182 1711

Το Blends, στην Πλατεία Νυμφών, στη Γλυφάδα, με αρχιτεκτονική που συνδυάζει την urban αισθητική με natural στοιχεία, το σύγχρονο interior design με την τέχνη καταφέρνει να δημιουργεί ένα συνονθύλευμα μοναδικών εμπειριών αναμειγνύοντας τις αισθήσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blends (@blendsglyfada)

 

Bars

Ροή ειδήσεων

Share