Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το καλύτερο bar στο κόσμο - Δείτε που βρίσκεται

Ο λόγος για...

7 Οκτωβρίου 2022 16:01
Αυτό είναι το καλύτερο bar στο κόσμο - Δείτε που βρίσκεται
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το World’s 50 Best Bars είναι ένα από τα πιο διάσημα βραβεία στον πλανήτη, είναι ο επίσημος οδηγός για τα πιο εξαιρετικά μέρη για ποτό σε όλο τον κόσμο. Ο κατάλογος ενημερώνεται κάθε χρόνο με μια τελετή απονομής βραβείων, που πραγματοποιείται κανονικά στο Λονδίνο, αλλά φέτος, για την 14η έκδοση των βραβείων, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη.

Παράλληλα, δείτε εδώ ποια είναι τα 3 bar της Αθήνας που βρίσκονται στη λίστα με τα καλύτερα του κόσμου για το 2022.

Οι υποψήφιοι συγκεντρώθηκαν στην καταλανική πρωτεύουσα στις 3 Οκτωβρίου για να συμμετάσχουν σε ένα γλέντι. Το γκαλά του World’s Best 50 Bars ακολούθησε το επόμενο βράδυ και η τελετή απονομής μεταδόθηκε ζωντανά στο Facebook και στο Twitter. Ο νικητής αποφασίστηκε από μια ακαδημία περισσότερων από 650 ανώνυμων λάτρεων των ποτών που όλου του κόσμου.

Φέτος, το κορυφαίο βραβείο πήγε στο Paradiso στη Βαρκελώνη, με τη δεύτερη θέση να λαμβάνει το Tayēr + Elementary, στο Λονδίνο, για δεύτερη συνεχή χρονιά, και το τρίτο βραβείο να πηγαίνει στο Sips, στη Βαρκελώνη.

Το Paradiso

Xαμηλός φωτισμός, πρωτότυπο design, υψηλή αισθητική και μια εντυπωσιακή λίστα με ευφάνταστα κοκτέιλ.

Στη μοντέρνα συνοικία El Born της πόλης, το speakeasy bar είναι σχετικά κρυμμένο.

Μια καμπυλωτή, σκούρα ξύλινη μπάρα οδηγεί σε ένα πίσω δωμάτιο με κόκκινο χρώμα με μαξιλαράκια κρίνου στην οροφή και διακόσμηση με φοίνικες στους τοίχους. Τα κοκτέιλ είναι τόσο δημιουργικά που κόβουν την ανάσα.

 

Bars

Ροή ειδήσεων

Share