Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

El Matador: Το Cocktail Bar που δίνει ζωή στους Ωρεούς

Το σημείο συνάντησης του καλοκαιριού!

13 Ιουλίου 2022 14:49
El Matador: Το Cocktail Bar που δίνει ζωή στους Ωρεούς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πανέμορφη παραλιακή πόλη των Ωρεών, που κοσμεί την βόρεια ακτογραμμή της Εύβοιας, χαρακτηρίζεται τόσο για την αιγαιπελαγίτη ομορφιά της όσο και για το μεγαλειώδες παρελθόν της.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε το μαγαζί της Αθήνας που σε μεταφέρει στην καρδιά της Λατινικής Αμερικής.

Η παραλία των Ωρεών είναι η συνέχεια του Τσοκαϊτη. Βρίσκεται και αποτελεί την παραλία του ομώνυμου χωριού, παρουσιάζει έντονο τουριστικό ενδιαφέρον τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ είναι καθαρή και με καταγάλανα νερά.

Και κάπου εκεί, ανάμεσα στις ομορφιές της φύσης και την πλούσια ιστορία των Ωρεών, το "El Matador", δίνει ζωή στην πόλη, με τις μουσικές του και τα γευστικά cocktails του.

Στην παραλία των Ωρεών, εκεί που το μπλε της θάλασσας δίνει το πιο ωραίο χρώμα στο σημείο και το αεράκι ανεμίζει τα μαλλιά σου... εκεί βρίσκεται το "El Matador". Μάλιστα, μπορείς να απολαύσεις και την εξαιρετική θέα από τα τραπεζάκια που βρίσκονται στην παραλία.

Χορός, μουσική, γέλια και παρέες. Τα βράδια του καλοκαιριού το El Matador, γίνεται το σημείο συνάντησης για διασκέδαση με την παρέα σου και σε ένα κλίμα ιδανικό για γνωριμίες.

Η boho αισθητική του μαγαζιού σε χαλαρώνει και σου μεταφέρει τα vibes ενός νησιού.

Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις τα γευστικά cocktails, ενώ να σου υπογραμμίσουμε ότι στο μενού υπάρχουν και επιλογές για φαγητό.

instagram: elmatador_bar

Facebook: El Matador

Τηλέφωνο: 2226 072227

 

Bars

Ροή ειδήσεων

Share