Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τα στέκια της Κηφισιάς που πρέπει να επισκεφτείς - Φαγητό, ποτό και διασκέδαση

Τα καλύτερα μέρη!

16 Φεβρουαρίου 2024 10:46
Τα στέκια της Κηφισιάς που πρέπει να επισκεφτείς - Φαγητό, ποτό και διασκέδαση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κηφισιά είναι μία πολυτελής γειτονιά των Βορείων Προαστίων της Αθήνας. Οι μεγάλοι δρόμοι και τα επιβλητικά δέντρα δημιουργούν αρκετά σημεία ιδανικά για περπάτημα, ενώ η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική των σπιτιών και των μαγαζιών είναι πόλος έλξης για πλήθος ανθρώπων.

Το Athensmagazine.gr, έκανε την βόλτα του στην Κηφισιά και ανακάλυψε μερικά από τα καλύτερα μαγαζιά για φαγητό. Ένας ακόμα λόγος για να επισκεφτείς την Κηφισιά.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε τα καλύτερα μαγαζιά για φαγητό στον Πειραιά.

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά

Τηλέφωνο: 21 0808 7906

Τα "Δύο Αδέρφια", όπως μεταφράζεται στα ελληνικά, είναι ένα από τα παλιότερα μεξικάνικα εστιατόρια στην πόλη, καθώς ξεκίνησε να λειτουργεί από το 1992. Είναι το μαγαζί που μας έμαθε τι είναι τα fajitas, τα ζουμερά enchiladas, και τα burritos.

Η διακόσμηση στο μαγαζί είναι πραγματικά φαντασμαγορική. Με την είσοδο σας στο "Dos Hermanos", θα νιώσετε αμέσως τα vibes του Μεξικού. Η μουσική, τα φώτα, οι διάσπαρτοι κάκτοι και τα πολλά κεριά, δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα.

Μάλιστα, διαθέτει και μία αυλή γεμάτη από δέντρα και εντυπωσιακή διακόσμηση. Τα τραπέζια στο συγκεκριμένο σημείο είναι λίγα και περιζήτητα, για αυτό φροντίστε να κάνετε νωρίς την κράτηση σας, αν θέλετε ένα τραπέζι στην εντυπωσιακή αυλή.

Συνοδεύστε το γεύμα σας με παγωμένες μαργαρίτες με lime, ή μεξικάνικες μπύρες με τσίλι, για ένα ολοκληρωμένο ταξίδι στο μακρινό Μεξικό... έστω και νοητά.

Artisanal

Ζηρίνη 2, Κηφισιά

Τηλέφωνο: 21 0808 6111

Στο Artisanal, ετοιμάσου για ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι, σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής.

Το μαγαζί που οραματίστηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Βαγγέλης Γερασίμου και ο Κώστας Σκουληκαράκης στέφθηκε από τεράστια επιτυχία και αυτό είναι κάτι που συνειδητοποιείς από την πρώτη στιγμή που το αντικρίζεις.

Το Artisanal, δεν ξεχωρίζει μόνο για το υπέροχο φαγητό του, αλλά και η διακόσμησή του, καθώς και τα δέντρα στον κήπο που έχουν ρίζες από το 1890 και τα εκατό διαφορετικά λουλούδια και φυτά, ξεχωρίζουν επίσης και συνθέτουν ένα μαγικό τοπίο.

Hachiko Sushi & Tales

Λεωφ. Κηφισίας 238-240, Κηφισιά

Τηλέφωνο: 21 0808 6216

Στο Hachiko θα απολαύσεις το πιο νόστιμο σούσι σε έναν minimal industrial χώρο. Αυθεντικές γιαπωνέζικες γεύσεις και εμπνευσμένοι συνδυασμοί πιάτων και signature cocktails για συνοδεία ενός ξεχωριστού γεύματος. Παράλληλα, η αφαιρετική αισθητική του food styling δημιουργεί μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία.

Butcher's Burger & Butcher's Steak House

Κολοκοτρώνη 37, Κηφισιά

Τηλέφωνο: 21 0808 9000

Το Butcher's Burger & Butcher's Steak House, το οποίο μάλιστα διαθέτει 6 καταστήματα, είναι ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις των burgers.

Με οικογενειακή παράδοση που μετρά περισσότερο από μισό αιώνα στο χώρο στην παραγωγή εκλεκτού ελληνικού κρέατος, δημιουργούν τα καλύτερα και τα μεγαλύτερα burgers που δοκιμάσατε ποτέ, με το πιο απολαυστικό ζουμερό μπιφτέκι!

The Dalliance House

Κυριαζή 19, Κηφισιά

Τηλέφωνο: 21 0623 0775

Το "The Dalliance House", είναι κυριολεκτικά ένα σπίτι, ένα διατηρητέο κτήριο το οποίο κουβαλά στα θεμέλια του άπειρες αναμνήσεις και πάρτι. Ένα αριστοκρατικό νεοκλασικό ψηλοτάβανο αρχοντικό. Το ξύλο του μοναστηριακού συνυπάρχει αρμονικά με το ξύλο της μπάρας και της κάβας που απλώνεται από το πάτωμα μέχρι και την οροφή. Ο 19ος αιώνας συναντιέται με τον 21ο σε ένα σκηνικό γεμάτο ρετρό αέρα και μοντέρνα αισθητική.

Μέντα Cafe

Αγ. Θεοδώρων 5, Κηφισιά

Τηλέφωνο: 21 0808 0193

Το Μέντα Cafe, δεν είναι άλλο από το σπίτι του μεγάλου Έλληνα ποιητή Άγγελου Σικελιανού στην Κηφισιά το οποίο μεταμορφώθηκε σε μία ζεστή, γουστόζικη καφετέρια.

Μία καφετέρια με εκπληκτική αισθητική και έναν υπέροχο κήπο.

Ένα καφέ χουχουλιάρικο με γαλλικό αέρα που σε κάνει να νιώθεις σαν το σπίτι σου.

ZAMBRI

Αγίου Δημητρίου 9, Κηφισιά

Τηλέφωνο: 21 0623 0063

Το Zambri είναι ένα cafe-bar-restaurant υπερπαραγωγή, σε ένα επιβλητικό αρχοντικό που σερβίρει καφέ, brunch, μεσογειακές-ελληνικές γεύσεις και κοκτέιλ σε δύο διακοσμημένους σε αποικιακό στιλ ορόφους και σε μία από τις μεγαλύτερες βεράντες της Κηφισιάς.

 

Bars

Ροή ειδήσεων

Share