Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

7+1 "ξεχωριστά" μπαρ που θα σας εντυπωσιάσουν

Πρέπει οπωσδήποτε να τα επισκεφτείτε!

31 Ιανουαρίου 2024 08:03
7+1
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα και σας παρουσιάζει μερικά ψαγμένα μπαράκια τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και στα προάστια για να απολαύσετε το ποτό σας. Παράλληλα σας προτείνουμε και τις καλύτερες επιλογές για γλυκό στο κέντρο που θα σας μαγέψουν.

Barrett του Ψυρρή

Το Barrett του Ψυρρή, στο οποίο συναντούσες κάθε Σάββατο όλη την Αθήνα, και για το οποίο οι μισοί σου φίλοι ορκίζονται ότι παίζει τις καλύτερες μουσικές της πόλης. Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε τις πόρτες του έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις του, straight ποτά, alternative cocktails και απαραίτητη μουσική για συνοδεία.

Info: Πρωτογένους 11, Αθήνα 105 54

Ψαγμένα μπαράκια για να απολαύσεις το ποτό σου: Burrett

Σπιρτόκουτο των Πετραλώνων

Το Σπιρτόκουτο των Πετραλώνων για τα απίστευτα κοκτέιλ του, το παρεΐστικο κλίμα και τις μουσικές του που κινούνται σε όλο το ανεξάντλητο φάσμα της ροκ. Είναι ένα μέρος που αν δεν περάσεις τρέχοντας σίγουρα θα το προσέξεις αφού στη μεγάλη τζαμαρία του κρέμονται απλωμένες πλαστικές κούκλες και παιχνίδια.

Στο Σπιρτόκουτο εκτός από καφέ, ποτό και κουβέντα με φίλους μπορείτε να παίξετε επιτραπέζια και oldscholl videogames, να χαζέψετε τις άπειρες φωτογραφίες και τα κολάζ, να ακούσετε ενδιαφέρουσες μουσικές, μάλλον προς το ροκ, αλλά και freestyle.

Info: Κειριάδων 15, Αθήνα 118 54

Ψαγμένα μπαράκια για να απολαύσεις το ποτό σου: Σπιρτόκουτο

Κόκκινος Λωτός

Ο Κόκκινος Λωτός στη Ζωοδόχου Πηγής, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς στις λίστες με τα μπαρ που έχουν τα πιο φθηνά ποτά. Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που το γνωστό μπαρ έχει μόνιμους και σταθερούς θαμώνες. Η μουσική που παίζει αλλά και η ατμόσφαιρά του παίζουν έναν ρόλο παραπάνω.

Info: Ζωοδόχου Πηγής 5, Αθήνα 106 78

Ψαγμένα μπαράκια για να απολαύσεις το ποτό σου: Κόκκινος Λωτός

Dude

Το Dude της Καλαμιώτου, για όλο αυτό το παιχνίδι που γίνεται στο διαδρομάκι μπροστά από τη μεγάλη μπάρα του, τα μικρά χουχούλικα «δωμάτια» στα αριστερά και τα τραπεζάκια έξω. Οι ωραίες μουσικές συμπληρώνουν άψογα το παζλ του The Dude. Σε καθημερινή βάση συναντάμε dj πίσω από τα decks να δίνει το ρυθμό με funk και ροκ, κυρίως, κομμάτια.

Info: Καλαμιώτου 14, Αθήνα 105 60

Ψαγμένα μπαράκια για να απολαύσεις το ποτό σου: Dude

A Liar man

Το A Liar man η σταθερή αξία του Κεραμεικού. Εύκολα προσβάσιμο λόγω του μετρό και περιστοιχισμένο από αρκετά φαγάδικα για να σας καλύψουν τα στομάχια μετά τα πολλά ξίδια. Το Liarman είναι αυτό το μπαράκι με την χαλαρή μουσική και την όμορφη ατμόσφαιρα, για να πιείς τα ποτά σου μετά τη δουλειά.

Info: Σωφρονίου 2, Αθήνα 118 54

Ψαγμένα μπαράκια για να απολαύσεις το ποτό σου: A liar man

«Ρινόκερως»

O «Ρινόκερως» της Ασκληπιού. Με το που μπαίνει κανείς στον Ρινόκερω τα κάδρα που βρίσκονται στον δεξί τοίχο του τραβούν την προσοχή. Η επιλογή τους δεν είναι καθόλου τυχαία καθώς δίνουν το μουσικό, και όχι μόνο, στίγμα του μαγαζιού, καθώς η μουσική είναι ο βασικός λόγος για να επισκεφτεί κανείς το συγκεκριμένο μαγαζί. Εκτός από τη μουσική βέβαια καλός λόγος για να βρεθείτε εδώ είναι και οι «τίμιες» τιμές.

Info: Ασκληπιού 22, Κέντρο 106 79

Ψαγμένα μπαράκια για να απολαύσεις το ποτό σου: Ρινόκερως

The Τζίντζερ Bar

Ένα μπαρ στο Χαλάνδρι που σε περιμένει μέρα νύχτα, με σταθερές αξίες την κουζίνα αλλά και την εξαιρετική λίστα των κοκτέιλ. Νωρίς το Σαββατοκύριακο μπορείτε να απολαύσετε ένα γαλλικό brunch με ομελέτες, αυγοφέτες και croque madame, ενώ για τη συνέχεια θα σας προτείνει ένα ταξίδι γεύσεων από διάφορες χώρες, όπως μεξικάνικα tacos ή burritos, ιταλικό ριζότο με μανιτάρια και λάδι τρούφας και νεοϋορκέζικο cheesecake στον φούρνο.

Η ανανεωμένη ομάδα του μπαρ δημιουργεί ευφάνταστες επιλογές low abv cocktails από νωρίς, σε φιλικές τιμές, ενώ με τη δύση του ηλίου η σκυτάλη περνά σε έναν πλούσιο κατάλογο με ποτό, signature και classic cocktails.

Info: Αγίας Παρασκευής 25, Χαλάνδρι 152 34

the ginger bar χαλανδρι για ποτό

Κόκκινη Σβούρα

Arty και παρεΐστικη, η Σβούρα γεμίζει τον εσωτερικό της χώρο με πάγκους και άνετα καναπεδάκια και τα βράδια στο μπαρ σερβίρει ποτό και ωραιότατα κοκτέιλ, όπως το Σέρλοκ με τζιν και μούρα, το Fortune Teller με τεκίλα και smokey φασκόμηλο ή το Big Bad Wolf με ρούμι και spice μανταρίνι. Μαζί, παραγγέλνουμε νόστιμα tapas, όπως μπαλάκια τυριού και προσούτο, patatas bravas, φλογέρες μπέικον και στικ χοιρινού.

Info: Αγίου Γεωργίου 17, Χαλάνδρι 152 34

κοκκινη σβουρα χαλανδρι για ποτό

Santarosa

Το νέο καθαρόαιμο μπαρ της Ασκληπιού έχει μια μπάρα που φτάνει τα 14 μέτρα – και αναμφίβολα πρωταγωνιστεί. Το σκηνικό του παραπέμπει σε ανατολίτικο φιλμ νουάρ, με στοιχεία, όμως, που περισσότερο παραπέμπουν στην αντίληψη των δυτικών για την Ανατολή, παρά σε μια αυθεντική oriental προσέγγιση.

Μακρόστενος χώρος, όπου όλη η δράση μεταφέρεται στην μπάρα του και το κάνει ιδανικό spot για να απολαύσει το ποτό σου και να γνωρίσεις κόσμο. Στα δυνατά του σημεία είναι η προσεγμένη κάβα, αλλά και η μουσική του με DJs που εναλλάσσονται καθημερινά.

Info: Ασκληπιού 69, Αθήνα 106 80

undefined

 

Bars

Ροή ειδήσεων

Share