Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα 7 καλύτερα μαγαζιά της Αθήνας με την πιο ωραία θέα

Ανακαλύψτε τα!

9 Φεβρουαρίου 2024 08:41
Τα 7 καλύτερα μαγαζιά της Αθήνας με την πιο ωραία θέα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθήνα είναι μια πόλη με έντονη και ποικιλόμορφη νυχτερινή ζωή, όπου ο καθένας μπορεί να βρει τη διασκέδαση της αρεσκείας του. Από bars, clubs, εστιατόριά και μουσικές σκηνές, γίνεται ένας χαμός στην ελληνική πρωτεύουσα και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Ωστόσο το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα και σας παρουσιάζει τα καλύτερα μαγαζιά με θέα για να απολαύσετε το ρόφημά σας. Παράλληλα σας παρουσιάζουμε και τα πιο ωραία παγωτατζίδικα της Αθήνας που ξεχωρίζουν για τις γεύσεις τους αλλά και για τις προσεγμένες πρώτες ύλες.

Couleur Locale

Η νέα άφιξη στο Μοναστηράκι μας κέρδισε με την χαλαρή της διάθεση, την μεγάλη της ταράτσα και την θέα που “πιάνει” όχι μόνο την Ακρόπολη αλλά ολόκληρη την ανηφορική διαδρομή που οδηγεί στον Παρθενώνα.

Couleur Locale με θέα την Αθήνα

360 Cocktail bar

Το cocktail bar με την μεγάλη ταράτσα στην πλατεία Μοναστηρακίου προσφέρει πανοραμική θέα 360 μοιρών στο κέντρο της Αθήνας – της Ακρόπολης φυσικά περιλαμβανομένης

Το 360 για καφέ και ποτό

Λουκούμι

Βρίσκεται στην πλατεία Αβησσυνίας σερβίρει φθηνό καφέ, φθηνά σνακ, φθηνά κοκτέιλ και “πλάγια” θέα στον Παρθενώνα από τη μία του πλευρά, αλλά και αφ’ υψηλού θέα στο αθηναϊκό Γιουσουρούμ ακριβώς από κάτω.

Το Λουκούμι στη Αθήνα

Apolis

Το café του Άπολις στο άλσος του Αγίου Δημητρίου στην Πετρούπολη, και μας δίνει την δυνατότητα να απολαύσουμε τον καφέ και το πρωινό μας με απίστευτη θέα σε ολόκληρο σχεδόν το λεκανοπέδιο.

Το Apolis με καταπληκτική θέα

Terra Petra

Ανεβείτε τα σκαλιά και θα αποκαλυφθεί μπροστά σας μια ταράτσα-κήπος, με ψηλά φοινικόδεντρα, άνετα τραπέζια, έντονη μυρωδιά εσπρέσο, τροπικό ντεκόρ, χαλαρή μουσική και την πόλη “πιάτο” κάτω από τα πόδια σας.

To Terra Petra θα σε ανταμείψει με τη θέα του

Thea Terrace Bar

Μια ανάσα από την καρδιά της ομορφότερης αθηναϊκής γειτονιάς, το πλακιώτικο Central Athens Hotel διαθέτει υπέροχη ταράτσα με τραπεζάκια που βλέπουν την Ακρόπολη από απόσταση αναπνοής –απλή μαγεία.

Thea Terrace Bar

Zafiro

Επίσης, στο Αττικό Άλσος θα βρούμε το Zafiro, κατά προτίμηση φυσικά στην “αυλή”, όπου θα απολαύσετε δροσιστικό καφεδάκι κάτω από τα δέντρα με θέα την απεραντοσύνη της Αθήνας.

To Zafiron στο Αττικό Άλσος

 

Bars

Ροή ειδήσεων

Share