Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Telescope: Το πιο εντυπωσιακό café-bar-restaurant στο Χαϊδάρι

Μοναδικός προορισμός για διασκέδαση και χαλάρωση

24 Ιουνίου 2023 00:20
Telescope: Το πιο εντυπωσιακό café-bar-restaurant στο Χαϊδάρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Telescope, το πιο εντυπωσιακό café-bar-restaurant, είναι ένα μαγαζί που έχει όλα όσα χρειάζεται προκειμένου να γίνει ο ένας και μοναδικός προορισμός για διασκέδαση και χαλάρωση.

Η πανοραμική του θέα, το Telescope βρίσκεται στο λόφο του Προφήτη Ηλία στο Χαϊδάρι, είναι το πρώτο που σε κερδίζει. Η συνέχεια κρύβει ακόμα περισσότερες ευχάριστες εκπλήξεις. Προσεγμένη διακόσμηση, φιλόξενο περιβάλλον αλλά και 21 συνολικά τηλεσκόπια, τα οποία μπορεί ο επισκέπτης να χρησιμοποιήσει για να απολαύσετε την υπέροχη θέα. Από το λιμάνι του Πειραιά μέχρι το Ολυμπιακό στάδιο.

Και όλα γίνονται πιο όμορφα. Με τις ποικιλίες του εξαιρετικού καφέ, με τα προσεγμένα σνακ για όλες τις ώρες και τους φρεσκοστυμμένους χυμούς. Το εστιατόριο στο Telescope είναι ο ιδανικός προορισμός για υπέροχο φαγητό και αναπάντεχες γαστρονομικές επιλογές. Ένα καλοφτιαγμένο μενού που ανανεώνεται και χαρίζει «γευστικές συγκινήσεις» που κάνουν όσους το επισκέπτονται να επιστρέφουν ξανά και ξανά.

Telescope Χαϊδάρι

Από το πρωί μέχρι το βράδυ το Telescope δεν σταματά να υποδέχεται τους εκλεκτούς επισκέπτες του που έχουν τη δυνατότητα να περάσουν τις καλύτερες στιγμές της ημέρας τους στο πιο φιλικό και εντυπωσιακό περιβάλλον.

Δίπλα στο προσεγμένο café-bar-restaurant βρίσκεται η εκκλησία του Προφήτη Ηλία. Εκεί όπου μπορεί κάποιος να οργανώσει τον γάμο του και να ζήσει την «καλύτερη ημέρα της ζωής του» που θα του μείνει αξέχαστη. Άλλωστε η δεξίωση που μπορεί να φιλοξενηθεί, με τις καλύτερες συνθήκες στο Telescope, θα είναι το ωραιότερο «κλείσιμο» και η πιο εντυπωσιακή και φιλόξενη γιορτή για τους νεόνυμφους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ξεχωριστές εικόνες, ένα υπέροχο περιβάλλον και το εξαιρετικής ποιότητας φαγητό, ο καφές και τα ποτά του Telescope φροντίσουν ώστε αυτή η έξοδος να μένει αξέχαστη, στον κάθε επισκέπτη, κάθε στιγμή .

TELESCOPE

Φιλικής Εταιρείας, Χαϊδάρι 124 61

ΤΗΛ.:+30 21 0581 2047

Instagram: Telescope Cafe Bar Restaurant

 

Ροή ειδήσεων

Share