Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

CASH: Η συνταγή της επιτυχίας στο Κεφαλάρι!

11 Ιανουαρίου 2014
CASH: Η συνταγή της επιτυχίας στο Κεφαλάρι!

Tόσο το Cash όσο και ο δυναμικός επιχειρηματίας Γιάννης Μωράκης μάς αποδεικνύουν για άλλη μια φορά πως δεν επαναπαύονται ποτέ! Μετά, λοιπόν, την καλοκαιρινή επιτυχημένη στροφή του στην ιαπωνική κουζίνα (μαζί με το Οozora), το αγαπημένο μας bar-restaurant επιστρέφει τη νέα σεζόν πιο δυναμικά από ποτέ με μία συνεργασία-σταθμό με τον όμιλο Τραστέλη (Σπονδή).

Το γευστικό τιμόνι, λοιπόν, του Cash έχει αναλάβει εδώ και λίγους μήνες ο καταξιωμένος σεφ Γιάννης Παρίκος, με 8 Χρυσούς Σκούφους και ένα αστέρι Michelin (προϋπηρεσία σε Παρίσι, Βρυξέλλες, αλλά και σε εστιατόρια όπως Βαρούλκο, Σπονδή, Χύτρα), δίνοντας ένα κλασικό γαλλικό ύφος μοντέρνας brasserie στο chic εστιατόριο του Κεφαλαρίου. Το υπέροχο, λοιπόν, νεοκλασικό μάς περιμένει άκρως ανανεωμένο (το εσωτερικό lifting του ανέλαβε η Αφροδίτη Mπονάτσου, διατηρώντας την επιβλητική ατμόσφαιρά του σε total black), με παριζιάνικο αέρα και γευστικές επιρροές που θα εκπλήξουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Από τις δημιουργίες του σεφ ξεχωρίσαμε το μοσχαρίσιο ταρτάρ με αρμανιάκ, αυγό και τρούφα, τον μπακαλιάρο με fregola sarda και μυρωδικά και το φιλέτο ροσίνι με σπαράγγια, foie gras και σάλτσα από Porto, ενώ για το τέλος, αφήνουμε χώρο για ένα γευστικό παγωτό καραμέλα με κραμπλ κακάου και καραμέλα γιούζου!

Σε ρόλο άψογου οικοδεσπότη, φυσικά, ο καταξιωμένος Νεκτάριος Ντέλλας που γνωρίζει όσο λίγοι την τέχνη μιας ολοκληρωμένης οινογαστρονομικής εμπειρίας και μας προσφέρει, μαζί με την εξαιρετική ομάδα του, άψογη φιλοξενία! Μην ξεχνάμε ότι ένα βράδυ στο Cash μπορεί να συνεχιστεί μετά το δείπνο στο champagne bar του επάνω ορόφου αλλά και στο club στο ισόγειο του υπέροχου σπιτιού, όπου μπορούμε να επωφεληθούμεαπό μια μοναδική λίστα σε ευφάνταστα cocktails με την υπογραφή του βραβευμένου Αριστοτέλη Παπαδόπουλου αλλά και τις σπιτικές... προτάσεις του καταξιωμένου Χρήστου Πανταζόπουλου . Οι λάτρεις του κρασιού, μη χάσετε τις Τρ. με wine & dining experience, όπου με βάση κάποιο κρασί στήνεται ένα ολόκληρο μενού 4 πιάτων, καθώς και τα πάρτι κάθε Tετ. και Πέμ. με guest DJs! Επιστρέφουμε στα κυριακάτικα lives, με τον γνωστό DJ Νίκο Απέργη να μας μυεί στα μονοπάτια της απόλυτης διασκέδασης με ήχους... ελληνικούς!

Info

Τιμή: Από €40/άτομο.
Καθημερινά, εκτός Δευτ., από 21:00-01:00 (το εστιατόριο), Τετ.-Κυρ. από τις 21:00-όσο πάει (το bar).
Δηλιγιάννη 54, Κεφαλάρι, τηλ. 212 1004772,
www.cash-restaurant.gr


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share