Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Studio 54: Ότι συμβεί, θα μείνει εκεί...

15 Φεβρουαρίου 2023 10:06
Studio 54: Ότι συμβεί, θα μείνει εκεί...

Το πιο επικό club όλων των εποχών αναβιώνει σε ένα Disco Glam Extravaganza party το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο W club στο Ρίο. Ζήσε μυθικές στιγμές διασκέδασης σε ένα party βασισμένο στο concept του πιο κολασμένου και θρυλικού club που έγραψε ιστορία.

Ζήσε τον μύθο του

Μπες στα άδυτα του Studio 54 και ζήσε στιγμές ξέφρενης διασκέδασης όπως οι celebrities θαμώνες του, στην Νέα Υόρκη των 70s, και τα πιο διάσημα party animals της εποχής... Φρέντυ Μέρκιουρι, Άντι Γουόρχολ, Φρανκ Σινάτρα, Μπάρμπαρα Στρέιζαντ ,Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Τρούμαν Καπότε, Λάιζα Μινέλι, Κάλβιν Κλάιν, Νταϊάνα Ρος, Μάικλ Τζάκσον, Τζακ Νίκολσον, Μικ Τζάγκερ, Παλόμα Πικάσο, Ντέμπι Χάρι πάρταραν κάθε βράδυ, εκεί που η λέξη party έπαιρνε άλλη διάσταση.

Sex, πάρτυ, διασκέδαση, και πολύ χρυσόσκονη, πάρα πολύ! Και χιλιάδες πολυτελείς ακρότητες και εκκωφαντικές υπερβολές. Οι ιδιοκτήτες του «καλομάθαιναν» τόσο πολύ τους επώνυμους πελάτες τους, όπως στα γενέθλια της Μπιάνκα Τζάγκερ, η οποία διέσχισε το club πάνω σε ένα λευκό άλογο ή στον εορτασμό μιας πρωτοχρονιάς που έριξαν 4 τόνους γκλίτερ και χρυσόσκονη από την οροφή.

Δεν έμπαιναν όμως όλοι. To Studio 54 είχε την πιο σκληρή πόρτα που υπήρξε ποτέ… ένα βράδυ 2 γυναίκες νοίκιασαν ένα άλογο, ελπίζοντας πως αυτό θα τους χάριζε μια θέση στην πίστα. Έκαναν λάθος, δεν μπήκαν ποτέ. Αντίθετα το άλογο μπήκε!

Όλα επιτρέπονταν στο Studio 54, αρκεί να ξεχείλιζαν από ακραία χλιδή.

Στην Μουσική οι DJ Georgiou και DJ Gogos εγγυώνται ότι θα σου προσφέρουν ότι καλύτερο μπορείς να ακούσεις σε Disco και ότι άλλο χρειάζεται για ανέβει η διασκέδαση σε επίπεδα Studio 54

Στο Studio 54 BACARDI και Heineken SILVER εγγυώνται ότι θα απογειώσουν την απόλαυση και το κέφι.

Η απόλυτη Χρυσή Εποχή ξαναζωντανεύει ως μία αχαλίνωτη φαντασίωση το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο W club στο Ρίο.

Ότι συμβεί εκεί, θα μείνει εκεί..

Για πληροφορίες και προσκλήσεις στο 6932326843.

Follow us:

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share