Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

4+1: Τα καλύτερα μαγαζιά για cocktails σε παραθαλάσσια μέρη της Αττικής

Δροσιστείτε με τις καλύτερες επιλογές...

29 Ιουνίου 2023 10:14
4+1: Τα καλύτερα μαγαζιά για cocktails σε παραθαλάσσια μέρη της Αττικής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τώρα που το καλοκαίρι μπήκε και επίσημα δεν χρειαζόμαστε ιδιαίτερες αφορμές ώστε να επισκεφτούμε τα αγαπημένα μας spot δίπλα στη θάλασσα. Έτσι λοιπόν το AthensMagazine.gr σας παρουσιάζει τις καλύτερες επιλογές για να απολαύσετε το cocktail σας σε παραθαλάσσια μέρη της Αττικής, ενώ παράλληλα σας προτείνει και τα πια in στέκια για να απολαύσετε τον καφέ σας στην Γλυφάδα.

Εsplanade Seaside

Χαλαρή διάθεση βόλτα στην παραλία χωρίς κοκτεϊλάκι γίνεται; Όχι δεν γίνεται! Για αυτό από τις απογευματινές βόλτες μας στη θάλασσα, δεν θέλουμε να λείπουν τα δροσιστικά κοκτέιλ και η ειδυλλιακή ατμόσφαιρα! Όλα αυτά θα τα βρεις στο Εsplanade Seaside στη Βάρκιζα! Η καλαισθησία στη διακόσμηση με θέα θάλασσα, σε συνδυασμό με την καλή μουσική, και τον όμορφο κόσμο που το προτιμά, το βάζουν ψηλά πλέον στις προτιμήσεις μου.

Κάθε Τετάρτη λοιπόν, διοργανώνονται βραδιές κοκτέιλ με τα πιο κλασικά, γεμάτα αρώματα, εξωτικά, φρουτένια, cocktails που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς. Με καλοκαιρινή λοιπόν ατμόσφαιρα και εκλεπτυσμένη αισθητική, το Esplanade Seaside αποτελεί την ιδανική πρόταση για έξοδο μακριά από το κέντρο.

Info: Λεωφ. Ποσειδώνος 16, Βάρη 166 72

Εsplanade Seaside στη Βάρκιζα

Κazba

Μπαίνοντας στον παραλιακό δρόμο, είναι το πρώτο μαγαζί που συναντάς στο δεξί σου χέρι. Μπαλκονάκι υπερυψωμένο, χαλαρή μουσική (καμιά φορά κάνει και πάρτι λάτιν βέβαια) ποτό και πολύ ωραία cocktail. Αν είσαι σε φάση για early drinks, δοκίμασε οπωσδήποτε Mastiha Mohito. Δροσερό και λαχταριστό!

Info: Λεωφ. Γ. Γρέγου 27, Πόρτο Ράφτη 190 03

Kazba Πόρτο Ράφτη

Cloud

Τα καλύτερα Cocktails κάθε μέρα στο Cloud στη πλατεία Ραφήνας και με την μουσική που σας αρέσει… Ένας ξεχωριστός και εναλλακτικός χώρος για διασκέδαση με Live μουσικές και δρώμενα που θα σας εκπλήξουν.

Info: Πλαστήρα, Ραφήνα 190 09

cloud ραφηνα για ποτο

Lavo

Στην εξοχική Σαρωνίδα το Lavo έχει στήσει έναν all day χώρο για κάθε στιγμή της ημέρας. Από το πρωί σερβίρει καφεδάκι με σούπερ θέα στον Σαρωνικό, συνοδεία κρύων και ζεστών σνακ (σάντουιτς, ομελέτες κ.α.) και διαφόρων smoothies, ενώ το μεσημέρι σερβίρει νοστιμότατα burger και πιάτα μεσογειακής κουζίνας. Το βράδυ το κέφι απογειώνεται με «δυνατά» χορευτικά parties συνοδεία ποτού και απίθανων κοκτέιλ.

Info: 42 χλμ. Λεωφ. Αθηνών Σουνίου, Σαρωνίδα 190 13

lavo σαρωνίδα για ποτο

Anchor Seaside Cafe

Το Anchor Seaside Cafe είναι ο ιδανικός προορισμός για να περάσετε ευχάριστα την ημέρα σας. Εδώ θα πιείτε καλό καφέ και άλλα ροφήματα δίπλα στην πισίνα η απέναντι στην παραλία. To βράδυ όμως την θέση του καφέ αναλαμβάνει η δυνατή μπάρα για ποτό και κοκτέιλ με καλή μουσική μέχρι αργά το βράδυ.

Info: Λεωφόρος Αθηνών Σουνίου 45 χλμ, Σαρωνίδα 190 13

Anchor Seaside Cafe

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share