Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

οι Einsturzende Neubauten στην Αθήνα!

30 Οκτωβρίου 2010
οι Einsturzende Neubauten στην Αθήνα!

Mε αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα, οι Einsturzende Neubauten, καταφθάνουν στην Αθήνα για ένα διπλό επετειακό σόου, στο Fuzz Club!

Στη συναυλία που θα δώσουν στην Αθήνα, το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, θα παρουσιάσoυν δουλειές από όλη τη δισκογραφία τους, ενώ την αμέσως επόμενη μέρα - Κυριακή 31 Οκτωβρίου- το θρυλικό γκρουπ θα παρουσιάσει ένα special show, για 600 μόνο καθήμενους, που θα περιλαμβάνει προβολή ταινίας, solo performance από τον Blixa Bargeld, live από τους MoserMeyer, και έκθεση φωτογραφίας με σπάνιο υλικό από την 30χρονη πορεία του γκρουπ. Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή, το κοινό θα έχει αρχικά την ευκαιρία να παρακολουθήσει μία ταινία, δημιούργημα του ίδιου του γκρουπ με υλικό που έχει κινηματογραφήσει κατά καιρούς και σε βάθος χρόνου, ενώ αμέσως μετά, ένα 40λετο live περιμένει τους φίλους του γκρουπ στη διάρκεια του οποίου οι Einsturzende Neubauten να παρουσιάσουν υλικό που είτε δεν έχει ακουστεί ποτέ σε live, είτε παίζουν σπάνια στα σόου τους ή που για πρώτη φορά παίρνει αυτή τη μορφή. Η Einsturzende Neubauten εμπειρία δεν σταματάει όμως εδώ! Ο Blixa Bargeld εξερευνεί τα όρια της γλώσσας και της μουσικής, παρουσιάζοντας το one man performance, "Rede / Speech". Το κοινό θα βρεθεί αντιμέτωπο με τη μεταμόρφωση προτάσεων, λέξεων και συλλαβών σε μία ακουστική αρχιτεκτονική ηχηρών δομών. Το μόνο που χρειάζεται ο Blixa για να δημιουργήσει ένα σύμπλεγμα ήχων εκτός από τη φωνή του είναι ο ελάχιστος εξοπλισμός: μικρόφωνα, πετάλια, μόνιτορ, δύο δυνατά ηχεία και τον Boris Wilsdorf στο κοντρόλ. Μία αυτοσχεδιαστική παράσταση όπου το κοινό καταφέρνει να ρίξει μία κλεφτή ματιά μέσα στο εργαστήρι ενός αλχημιστή της φωνής.

Η βραδιά θα συνεχιστεί με την παρουσία των MoserMeyer, του διδύμου από το Βερολίνο. Ο Rudolf Moser, πιστός στην παράδοση των Einsturzende Neubauten, έχει δημιουργήσει το δικό του drumset: ήχοι παγιδεύονται με διάφορους τρόπους για να επεξεργαστούν με ειδικά εφέ. Ένας ανορθόδοξος τρόπος που σε συνεργασία με τις νευρωτικές μίξεις κιθάρας και τα φωνητικά του Christian Meyer (θεατρικός συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής) δίνουν μία διαφορετική οπτική στον αιώνιο πόλεμο ανάμεσα στις μινιμαλιστικές μελωδίες και τα συμφωνικά ηχοτοπία.
Στο χώρο θα υπάρχει, καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς, μία έκθεση-αναφορά στην ιστορία του γκρουπ, με σπάνιο φωτογραφικό υλικό από στιγμιότυπα της μέχρι τώρα πορείας του.
Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται.
Τιμές Εισιτηρίων:
Ημερήσιο εισιτήριο (Σάββατο 30 Οκτωβρίου): 35e
Διήμερο εισιτήριο (30 & 31 Οκτωβρίου): 50e (περιορισμένος αριθμός)
Ημερήσιο εισιτήριο (Κυριακή 31 Οκτωβρίου): 20e

Προσοχή:
Λόγω της αυξημένης ζήτησης των διήμερων εισιτηρίων (μόνο 200 εισιτήρια είναι ακόμα διαθέσιμα στα σημεία προπώλησης), τα εισιτήρια για τη δεύτερη ημέρα (Κυριακή 31 Οκτωβρίου) θα υπάρχουν προς πώληση μόνο στον χώρο του Fuzz και εφόσον δεν έχουν εξαντληθεί τα διήμερα εισιτήρια μέχρι τότε.
Σημεία Προπώλησης:
Θρι Σίξτι : 210 3453307 / Ελασιδών 29 - Γκάζι | Public | Ticket House
Online Sales: www.ticketpro.gr

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share