Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δάφνη: 2 δυνατές μπάρες για ποτό

Εδώ θα περάσετε όμορφα!

7 Ιουλίου 2023 23:46
δαφνη για ποτό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δάφνη θεωρείται outsider στο θέμα της διασκέδασης και της βραδινής εξόδου. Έλα όμως που όπως φαίνεται υπάρχουν κάποια μπαρ που αντιδρούν στο παραπάνω statement και προσελκύουν όλο και περισσότερο κόσμο εδώ. Γιατί και στην Δάφνη περνάμε καλά.


Μαντανία

μαντανια δαφνη για ποτό

Το all day cafe- μπαρ, Μαντανία στεγάζεται σε μια μονοκατοικία, κοντά στο μέτρο της Δάφνης, και η διακόσμηση του κερδίζει από την αρχή τις εντυπώσεις. Ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος διακοσμημένος με καθαρά ελληνικά στοιχεία, όπως πίνακες σημαντικών Ελλήνων προσωπικοτήτων, χωρίς ωστόσο να αποφεύγει τις βιομηχανικές επιρροές. Το μαγαζί λειτουργεί από νωρίς το πρωί με ένα ενημερωμένο espresso bar που θα παραγγείλεις από τον καφέ σου μέχρι ζεστά αφεψήματα, ενώ αργά το βράδυ μπορείς να απολαύσεις premium ποτά και cocktails από τη λίστα που έχει ετοιμάσει ο βραβευμένος Παναγιώτης Κανατσούλης.

Spoiled

spoiled δαφνη για ποτό

Λίγα βήματα από το μετρό της Δάφνης το μπαρ Spoiled έχει όλο το ελκυστικό μείγμα που απαιτείται για μια πετυχημένη μπαροσυνταγή: νεανική και χαλαρή ατμόσφαιρα, «δυνατή» μπάρα η οποία ανανεώνει συνεχώς τις δημιουργίες της με χειροποίητα υλικά και πειραματισμούς, νοστιμότατο brunch και συχνά events με επίκεντρο συγκεκριμένα spirits ή φιλοξενία γνωστών bartenders που για μια βραδιά φιλοξενούνται και… κάνουν τα δικά τους. Το ζητούμενο είναι πώς εμείς πίνουμε το ποτό μας, και περνάμε καλά, ακόμα και στη Δάφνη.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share