Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πάμε για ποτό στα Γλυκά Νερά; 5 μοναδικοί προορισμοί

Το Athensmagazine.gr σας προτείνει

23 Ιουνίου 2023 08:59
γλυκά νερά για ποτό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα Γλυκά Νερά για να πιείς το ποτό σου ή την μπύρα σου και να χαλαρώσεις με τους φίλους ή την οικογένεια σου, θα πρέπει να επισκεφτείς σίγουρα από αυτά που σου προτείνουμε μιας και είναι όλα ένα και ένα.

Zaz

zaz γλυκά νερά για ποτό

Ενας vintage χώρος άνοιξε στην Παλλήνη πριν μερικούς μήνες και φέρει την υπογραφή μιας ιδιαιτέρως συμπαθούς στο κοινό, ηθοποιού. Της Βαλέριας Κουρούπη.

Στο ΖaΖ, η επίπλωση σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε ένα σπίτι. Σε ένα σπίτι κάποιου μουσικού ή συγγραφέα. Θα βρεις βιβλία, έργα τέχνης, τζάκι, παράθυρο με θέα τον κήπο, έπιπλα που σε ταξιδεύουν στο χρόνο και σε κάνουν να νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο σαλόνι ενός αρχοντικού. Πέρα από τις βραδιές με live μουσική πίνοντας παράλληλα το κοκτέιλ σου, διοργανώνονται εκεί δρώμενα (πρόσφατα πραγματοποιήθηκε εργαστήρι Θεάτρου και εκφραστικής κίνησης) για τους μεγάλους αλλά και για τους μικρούς φίλους του μαγαζιού.

Το Zaz προσφέρει specialty καφέ (Λατινική Αμερική, Ασία και Κεντρική Αμερική), ροφήματα με εκλεκτά βότανα όπως φλισκούνι, καρπό αγριοτριανταφυλλιάς, μάραθο και φασκόμηλο, βιολογικο τσάι και δροσερά smoothies βασισμένα στην αλκαλική διατροφή. Ακόμα, υπέροχα cocktails και μια λίστα από διαλεγμένα ελληνικά κρασιά.

Κάθε λεπτομέρεια του μαγαζιού δείχνει μελετημένη. Κάθε έπιπλο, κάθε γωνιά είναι μέρος ενός «σεναρίου» που έγραψε με φαντασία η ηθοποιός. Το μαγαζί γρήγορα απέκτησε πιστούς φίλους. Μια καλοκαιρινή βραδιά με μουσική και ένα ποτό στο χέρι, ένα πρωί Κυριακής με εκλεκτό καφέ και ατμοσφαιρικότητα άλλης εποχής. Αυτό θα πει ΖaZ.

60 Second Cafe

60 seconds γλυκά νερά για ποτό

Η καφετέρια 60 Second βρίσκεται σε έναν ζεστό και παρεΐστικο χώρο, με ιδιαίτερο στυλ. Διαθέτει καταπληκτική cosy αυλή με μουριές όπου μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τους εξαίσιους καφέδες μας και τα ποτά μας. Το προσωπικό θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και ο dj θα σας ανεβάσει την διάθεσή παίζοντας όλων των ειδών τις μουσικές, χωρίς να λείπουν ειδικά αφιερώματα από τις χρυσές δεκαετίες του ελληνικού κινηματογράφου και ελληνικές βραδιές.

My Place Cafe

my place γλυκά νερά για ποτό

Μια όμορφη συνοικιακή καφετέρια δίπλα σε πλατεία που προσφέρει καλό καφέ και ζεστή φιλοξενία.

Fabrica cafe

fabrica γλυκά νερά για ποτό

Ένα all day bar με industrial αισθητική είναι το Fabrica cafe. Καλός καφές και πολλά άλλα ροφήματα και σνακ θα απολαύσετε, σε μια ωραία περιοχή με γρήγορη εξυπηρέτηση.

Βrookies Mood Bar

brokies mood bar γλυκά νερά για ποτό

Ένας χώρος κομμένος στα δύο είναι το Brokies Moodbar όπου το ένα μισό είναι εστιατόριο και το άλλο μπαρ. Ένας θαυμάσιος χώρος, όμορφος που καλύπτει όλα τα γούστα. Το εστιατόριo προσφέρει multi culti πιάτα και πιάνει όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις. Στο μπαρ εκτός από τα κλασσικά ποτά αξίζει να δοκιμάσετε τα υπέροχα κοκτέιλ τα οποία σερβίρονται σε xl μέγεθος.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share