Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βραδινή έξοδος στην Αργυρούπολη: Τα 6 καλύτερα μπαρ

Σας αφορά!

14 Δεκεμβρίου 2023 09:56
αργυρούπολη για ποτο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν σκέφτεσαι να βγεις βράδυ στα Νότια συνήθως το μυαλό πάει Γλυφάδα, Βούλα και τα σχετικά. Πιο δίπλα όμως υπάρχει η Αργυρούπολη που έχει πλούσια ζωή να προσφέρει και εμείς έχουμε 6 καφέ - μπαρ που το αποδεικνύουν.


Project Industrial

project industrial αργυρούπολη για ποτό

Το συνοικιακό all day café- bar που βρίσκεται στην οδό Μικράς Ασίας θα γίνει και το δικό σας στέκι στην Αργυρούπολη. Ένας ιδιαίτερος Industrial και cozy χώρος όπου τις πρωινές ώρες αποτελεί ιδανική επιλογή για τα επαγγελματικά ραντεβού αφού λόγω τοποθεσίας διαθέτει το χρυσό τρίπτυχο «ηρεμία, τάξη και ασφάλεια» ενώ τις απογευματινές ώρες θα απολαύσετε την παγωμένη draft μπύρα τα ωραία ροφήματα και τα γευστικά snacks ανεβάζοντας την διάθεση σάς. Το βράδυ σειρά παίρνει το ποτό για να χαλαρώσες με την παρέα.

Nότια & Κάτι

νοτια και κατι αργυρούπολη για ποτο

Λίγο πριν την πλατεία Hρώων Πολυτεχνείου, θα βρεις ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της Αργυρούπολης για καφέ και ποτό. Καλαίσθητο και παρεΐστικο, το Νότια & Κάτι έχει τη δική του προσωπικότητα, αυτό το κάτι που θέλεις από ένα cafe-bar. Εξαιρετικό σέρβις, άκρως ζεστό και φιλικό κλίμα, σωστό καφέ και ποτά, μπύρες και cocktail σε καλές τιμές, για να μη μείνεις στον πρώτο γύρο.

Barrel House

barell house αργυρούπολη για ποτο

Η μπύρα δεν είναι απλή υπόθεση στο Barrel house, αλλά μια εμπειρία που πρέπει να γευτείς οπωσδήποτε όταν βρεθείς στην Αργυρούπολη.

Οι μπύρες, η προσεγμένη γαστρονομία και η μουσική (κυριαρχούν τα Blues και Rhythm n Blues ακούσματα) συνθέτουν το μυστικό της μπυραρίας που έχει καταφέρει να έχει πιστό κοινό.

Εδώ θα βρεις περίπου 100 ετικέτες από ελληνικές και ξένες μπύρες –προτείνουμε να δοκιμάσεις κυρίως ελληνικές ετικέτες, καθώς οι μικρές ζυθοποιίες έχουν κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια παράγοντας γευστικές μπύρες ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Το φαγητό είναι από τα plus της μπυραρίας όπου θα επιστρέψεις ξανά κι ξανά για να το απολαύσεις.


Μπαραλλού

μπαραλλου  αργυρούπολη για ποτό

Νεανικό all day στέκι, από τα πιο «φρέσκα» της περιοχής, το οποίο ποντάρει στην cosy διακόσμησή του που «παίζει» με το μάτι και προσφέρει κάτι διαφορετικό σε κάθε γωνιά, στις καλές του τιμές και στη fun διάθεση όταν βραδιάζει. Σερβίρει ικανοποιητική ποικιλία σε μπύρες, ποτό και cocktails στα μεγάλα του ξύλινα τραπέζια, αλλά δεν απογοητεύει ούτε τους πεινασμένους της παρέας προσφέροντας λαχταριστά burgers και tapas. Η μουσική του το βράδυ κινείται σε ροκ μονοπάτια, ενώ συχνά πυκνά διοργανώνει και live με εγχώριες μπάντες.

Αρούκατος

αρουκατος  αργυρούπολη για ποτό

Θρυλικό νέο-καφενείο που τα βράδια μεταμορφώνεται σε μπαρ. Είναι σχεδόν πάντα γεμάτο κόσμο, που ορκίζεται στα καθαρά, φτηνά ποτά του και τις ρακές και τα οινόμελα που ρέουν άφθονα τους πιο ψυχρούς μήνες. Μας αρέσει και για την χειροποίητη διακόσμησή του με τον μεγάλο μαυροπίνακα και τα φωτιστικά που είναι φτιαγμένα από αλιευτικά εργαλεία και για τις ωραίες ροκ μουσικές που παίζει. Σημειώστε, τέλος, ότι με κάθε παραγγελία ποτού έρχονται κερασμένα μεζεδάκια-τσιμπολογήματα.

Ερωτηματικό

ερωτηματικό  αργυρούπολη για ποτό

Μπυραρία – σταθερή αξία στην περιοχή, το Ερωτηματικό είναι ζεστό και ατμοσφαιρικό, με μεγάλη ποικιλία σε βαρελίσιες μπύρες, μεταξύ των οποίων οι Weihenstephan, Aventinus, La Trappe Quadrupel και Witte. Οι γευστικές του προτάσεις είναι ικανοποιητικές.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share