Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαλάνδρι: Βραδινές περιπλανήσεις σε 9 "ξεχωριστά" μπαρ που θα σε εκπλήξουν

Πρέπει να τα επισκεφτείτε!

21 Νοεμβρίου 2023 08:59
χαλανδρι για ποτό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Χαλάνδρι είναι ένας ολοκληρωμένος κόσμος διασκέδασης από μόνο του. Μπαρ, καφέ, pub, εστιατόρια και ότι άλλο θες θα το βρεις εδώ. Πολλές επιλογές, ξεχωριστές επιλογές για όλες τις ώρες και για όλα τα γούστα. Για τις βραδινές εξορμήσεις σας όμως, εμείς φροντίσαμε να σας έχουμε την λίστα με τα 9 καλύτερα μπαρ που πραγματικά θα λατρέψετε.

Snatch

snatch χαλανδρι για ποτό

Το εσωτερικό του μπαρ είναι ζεστό και φιλόξενο, από πέτρα και ξύλο, η αυλή του είναι χάρμα οφθαλμών για τις μέρες με καλό καιρό, οι μουσικές του είναι όσο ροκ χρειάζεται και το ποτό και τα κοκτέιλ του φοβερά. Αγαπημένο μας, το τεράστιο Spicy Papa.


9Βήτα Home Bar

9βητα χαλανδρι για ποτό

Το αγαπημένο στέκι του Χαλανδρίου υποδέχεται τη νέα χρονιά με νέο cocktail menu και ανανεωμένη διάθεση! O νέος κατάλογος ονομάζεται Prism και έχει δημιουργηθεί συνδυάζοντας τα πιο αγνά συστατικά με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο. Κάθε πλευρά του σε περιμένει να το ανακαλύψεις και να απολαύσεις μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.

Το 9Βήτα, ξεκινώντας από νωρίς το πρωί με τις πιο γευστικές ποικιλίες speciality single origin καφέ, δίνει ρυθμό στη μέρα με φυσικούς χυμούς, αμέτρητες επιλογές από τσάι και τα Σαββατοκύριακα με πεντανόστιμο brunch και χειροποίητα, ολόφρεσκα κέικ! Η cozy ατμόσφαιρα και το ζεστό σκηνικό σε κάνουν να νιώθεις σαν στο σπίτι σου! Από το απόγευμα, το all day bar μετατρέπεται σε meeting point στην καρδιά του Χαλανδρίου για ποτό και χαλάρωση μετά τη δουλειά, με μουσικές επιλογές από διαφορετικό DJ κάθε βράδυ, που κάνουν τη ζωή λίγο καλύτερη! Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις οπωσδήποτε τα φρέσκα tapas που συνοδεύουν το ποτό, και την πλούσια κάβα του.

Theory

theory χαλανδρι για ποτό

Σταθερή αξία στην καρδιά του Χαλανδρίου, το Theory μπαρ με την υπέροχη αυλή, αλλά και το ξύλινο εσωτερικό που μοιάζει με… γυάλινο θερμοκήπιο και απολαμβάνει χάζι στον κήπο, μας κακομαθαίνει με ποτό και καλοφτιαγμένα κοκτέιλ. Μας αρέσει πολύ το Neptune (Tanqueray Gin, ξηρό βερμουτ, Talisker 10, Seaweed Tincture, μπλε ζελοποιημενο ξύλο βερμουτ) και το Smoky Suburban (Zacapa 23, Bulleit Rye, Tia Maria, μαγειρεμένο με καπνιστό Τσάι lapsang souchong και Angostura Bitters).

The Τζίντζερ Bar

the ginger bar χαλανδρι για ποτό

Ένα μπαρ στο Χαλάνδρι που σε περιμένει μέρα νύχτα, με σταθερές αξίες την κουζίνα αλλά και την εξαιρετική λίστα των κοκτέιλ. Νωρίς το Σαββατοκύριακο μπορείτε να απολαύσετε ένα γαλλικό brunch με ομελέτες, αυγοφέτες και croque madame, ενώ για τη συνέχεια θα σας προτείνει ένα ταξίδι γεύσεων από διάφορες χώρες, όπως μεξικάνικα tacos ή burritos, ιταλικό ριζότο με μανιτάρια και λάδι τρούφας και νεοϋορκέζικο cheesecake στον φούρνο.

Η ανανεωμένη ομάδα του μπαρ δημιουργεί ευφάνταστες επιλογές low abv cocktails από νωρίς, σε φιλικές τιμές, ενώ με τη δύση του ηλίου η σκυτάλη περνά σε έναν πλούσιο κατάλογο με ποτό, signature και classic cocktails.

Κόκκινη Σβούρα

κοκκινη σβουρα χαλανδρι για ποτό

Arty και παρεΐστικη, η Σβούρα γεμίζει τον εσωτερικό της χώρο με πάγκους και άνετα καναπεδάκια και τα βράδια στο μπαρ σερβίρει ποτό και ωραιότατα κοκτέιλ, όπως το Σέρλοκ με τζιν και μούρα, το Fortune Teller με τεκίλα και smokey φασκόμηλο ή το Big Bad Wolf με ρούμι και spice μανταρίνι. Μαζί, παραγγέλνουμε νόστιμα tapas, όπως μπαλάκια τυριού και προσούτο, patatas bravas, φλογέρες μπέικον και στικ χοιρινού.


Corte All day

corte χαλανδρι για ποτό

Περνώντας απ' τον πεζόδρομο της Hρακλείου, στο 7B συναντάς το Corte, ένα καθαρόαιμο all day μπαρ με όλα τα χαρακτηριστικά του μαγαζιού που θες για στέκι. Στον ζεστό και φιλικό χώρο του, με ευχάριστη μουσική να φτάνει στ' αυτιά σου όλη μέρα, μπορείς να χαλαρώσεις απ' το πρωί ή να σε βρει το βράδυ, πίνοντας πρωτότυπα κοκτέιλ. Εδώ η μέρα ξεκινά με εξαιρετικό καφέ, παρασκευασμένο από εννιά διαφορετικούς τύπους αυθεντικού καφέ 100% Arabica, και αρωματική ζεστή σοκολάτα σε άπαιχτες γεύσεις, όπως η extra αρωματική LilaPause ή Oreo.

Κι αν σου ανοίξει η όρεξη, δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στο μενού brunch ή απλώς στα ντελικάτα πιάτα που θα πηγαινοέρχονται δίπλα σου και να επιλέξεις ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από αλμυρές και γλυκές προτάσεις. Όσο η ώρα προχωράει τη μουσική αναλαμβάνουν γνωστοί resident DJs και στο παιχνίδι μπαίνουν κλασικά ποτά και πρωτότυπα κοκτέιλ εμπνευσμένα από την εκάστοτε εποχή αλλά και επιλεγμένες ετικέτες κρασιού που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Najbarajo

najbarajo χαλανδρι για ποτό

Όταν έχει καλό καιρό, η πολύχρωμη αυλή του είναι ό,τι πρέπει. Αλλά ακόμα και τις χειμωνιάτικες νύχτες, βρίσκουμε καταφύγιο στον όμορφο εσωτερικό του χώρο με τα σκαμπό και το μίνι δωματιάκι πίσω από την μπάρα. Στο μπαρ απολαμβάνουμε το ποτό μας αλλά δοκιμάζουμε και ωραία κοκτέιλ όπως το Najbarajo Bunch με ρούμι και passion fruit.


House Martell

house martell χαλανδρι για ποτό

Εμπνευσμένο από την αγαπημένη σειρά Game of Thrones και τον οίκο Martell του Dorne, γνωστό για τα θανάσιμα δηλητήριά του, θα ξετρελάνει τους φαν της. Έντονα χρώματα, πικάντικοι ήχοι και 12 σφηνάκια με ονόματα όπως Blind Eye, The Long Farewell, Strangler κ.ά. αλλά και κοκτέιλ με εξίσου εμπνευσμένες ονομασίες, όπως Walk of Shame, Battle of The Bastards κ.λπ., θα σας ταξιδέψουν στον γεμάτο ίντριγκα κόσμο της αγαπημένης σειράς. Ανοιχτό από νωρίς το πρωί με καλό καφέ και λαχταριστές λιχουδιές, μας κρατάει παρέα μέχρι αργά το βράδυ και η έξοδος γίνεται μια διασκεδαστική περιπέτεια. Εξάλλου, όπως λέει και το μότο, «We are the last Martells, the last ones who count».


The Zoo Athens

the zoo χαλανδρι για ποτό

Η πιο γνωστή παμπ του Χαλανδρίου φέρνει τα μεγαλύτερα τζαζ και ροκ ονόματα της πόλης για αξέχαστα live. Η ζεστή και καθαρή ατμόσφαιρα, το εξαιρετικό σέρβις και η ποιότητα του ήχου έκαναν το The Zoo Athens αγαπημένο στέκι για πάνω από 20 χρόνια.

Πλέον, σε όσα έχει προσφέρει ήδη στους πιστούς θαμώνες του έχει προστεθεί και μια μουσική σκηνή που φιλοξενεί καθημερινά μερικά από τα καλύτερα live της πόλης, απ' όλα τα είδη και για όλα τα γούστα. Μέσα σε περίπου έναν χρόνο από τη σκηνή έχουν περάσει πάνω από 1.000 ονόματα της ροκ σκηνής, όπως ο Γιάννης Μηλιώκας και ο Γιάννης Γιοκαρίνης, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Δημήτρης Σταρόβας, οι Penny Dreadful, καθώς και σημαντικά ονόματα της τζαζ και world σκηνής, όπως ο Γιώργος Κοντραφούρης, οι Human Touch, ο Τάκης Πατερέλης και πολλοί ακόμη. Τις Τέταρτες, καθ 'όλη τη διάρκεια της χρονιάς, θα ακούτε τζαζ κονσέρτα.

Οι Πέμπτες είναι συνήθως αφιερωμένες στους ethnic ήχους με σημαντικούς καλλιτέχνες σαν τον Haig Yatziyan, τον Χάρη Λαμπράκη, τον Solis Barki κ.ά. Τις Παρασκευές, ο Κώστας Τουρνάς μας ταξιδεύει στα απέραντα χωράφια της μουσικής με τα τραγούδια του. Τις Κυριακές, ένα από τα καλύτερα live πραγματοποιείται όχι το βράδυ, αλλά το μεσημέρι.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share