Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σαλαμίνα: 4 μοναδικά σημεία για ποτό με την παρέα

Εδώ θα περάσετε όμορφα!

11 Φεβρουαρίου 2022 07:42
σαλαμινα για ποτο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχουν προορισμοί όπου η διασκέδαση είναι συνδυασμένη με ξέφρενα ξενύχτια σε night clubs και bar ή πιο χαλαρά σε μικρότερα μπαρ ή καφέ, όπου το κέφι όμως είναι το ίδιο! Σημασία για τη γνήσια ελληνική διασκέδαση έχει η καλή παρέα και... το ποτό! Στην Σαλαμίνα θα περάσετε υπέροχα όπου και αν πάτε αλλά παρακάτω έχουμε 5 μαγαζιά που πρέπει να τα επισκεφτείτε οπωσδήποτε.


Marduk

marduk σαλαμινα για ποτο

Επισκέψου το Marduk Home Bar για το βραδινό ποτό σου και να απολαύσεις τα ιδιαίτερα κρασιά, τα δροσιστικά cocktails, τα ξεχωριστά χαρμάνια καφέ αλλά και το μοναδικό Roof Garden του νησιού.

Duente

duente σαλαμινα για ποτο

H καφετέρεια Duende συνδυάζει το ευχάριστο περιβάλλον με τη γρήγορη εξυπηρέτηση. Στη Duende μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ή το ποτό σας με τους φίλους και την παρέα σας απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα του απέραντου γαλάζιου μέχρι αργά το βράδυ.

Sense bar

sense σαλαμινα για ποτο

Διαθέτοντας αξέχαστα cocktails και ένα πανέμορφο δροσερό περιβάλλον, το Sense beach bar στην Σαλαμίνα αποτελεί έναν από τους καλύτερους προορισμούς του νησιού. Ελάτε να απολαύσετε το ποτό σας και να διασκεδάσετε μέχρι τα ξημερώματα.

Rouky music cafe bar

rouky σαλαμινα για ποτο

Το Rouky μπαρ με την όμορφη θέα στην πλατεία του Αγίου Νικολάου στα Σελήνια, είνια το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε τον καφέ σας το πρωί αλλά το βράδυ του γίνεται ακόμα καλύτερο. Πολύ καλή μουσική, ποτό και φανταστικά cocktails για να διασκεδάσεις με την παρέα.

Buka

buka σαλαμινα για ποτο

Το club BUKA στη Σαλαμίνα είναι μακράν ότι καλύτερο υπάρχει στη νυχτερινή διασκέδαση του νησιού!! Και φέτος η “καρδιά” της νυχτερινής διασκέδασης στη Σαλαμίνα χτυπάει μόνο στo BUKA club! Κάθε Παρασκευή και Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο μοναδικό club που αφήνει ανεξίτηλα σημάδια μοναδικής διασκέδασης στους θαμώνες του και όχι μόνο. Με υπέροχο περιβάλλον, καθαρό ποτό, τρομερή mainstream και ελληνική μουσική και καταπληκτικούς guest DJ’s που ξέρουν να ανεβάζουν τη διασκέδαση στο BUKA club… στα ύψη!!

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share