Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βάρκιζα: Tα 3 καλύτερα μπαρ για γλέντι μέχρι το πρωί

Εδώ θα περάσετε όμορφα!

16 Ιουλίου 2020 00:12
Βάρκιζα: Tα 3 καλύτερα μπαρ για γλέντι μέχρι το πρωί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην παραλιακή θα βρεις μπαρ, εστιατόρια και cafe που προσφέρουν γευστικές απολαύσεις συνηθισμένες και μη. Το καλοκαίρι όμως εκτός από το μπάνιο και το φαγητό αυτό που επιθυμούμε είναι τα ανοιχτά μπαρ, με την δυνατή μουσική, με το καλοκαιρινό αεράκι να σε δροσίζει και το ποτό η το cocktail στο χέρι να απολαμβάνεις την στιγμή. Εμείς λοιπόν έχουμε 3 μπαρ στην Βάρκιζα που πρέπει αυτό το καλοκαίρι να τα επισκεφτείς και να νοιώσεις σαν να είσαι διακοπές.


Island

Σταθερή, διαχρονική αξία της αθηναϊκής ριβιέρας, το Island βρίσκεται και φέτος στις… καλοκαιρινές επάλξεις, λειτουργώντας ως club, tapas bar εστιατόριο και asian fusion restaurant. Με κλίμα νησιού, ατμόσφαιρα που μας τηλεμεταφέρει σε κυκλαδίτικη χώρα και glam κόσμο, το club restaurant της Βάρκιζας αποτελεί αναμφίβολα το πιο must μέρος για chic ποτό με (απίστευτη) θέα θάλασσα.

Moana Beach House

Το Moana Beach House γίνεται για πλάκα το δεύτερο σπίτι μας και το καταφύγιό μας ενάντια σε αρνητικούρες. Εκεί αράζουμε στο πουφ, και λανσάρουμε το attitude ζαμανφού και πάνω τούρλα. Τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού το Moana Beach House βαδίζει στα πιο μοδάτα μονοπάτια με τα fashion weekends όπου νέοι σχεδιαστές μόδας, αξεσουάρ, κοσμημάτων και παπουτσιών παρουσιάζουν τη δουλειά τους. Μέχρι αργά ποτό και κοκτέιλ για να περάσεις καλά.

Coyoacan Playa

Το γνωρίσαμε στο Θησείο και το αγαπήσαμε για τη συγκλονιστική μεξικάνικη κουζίνα του και τα ενδιαφέροντα cocktails του. Το φετινό καλοκαίρι το μπαρ Coyoacan Athens μετατρέπεται σε Coyoacan Playa και μετακομίζει στη Βάρκιζα, στον χώρο του Varkiza Resort (παλιά το ήξερες ως Yabanaki beach). Χώρος φρέσκος, πρωτοποριακός που δανείζεται στοιχεία από την party κουλτούρα και την boho αισθητική τoυ Tulum, επενδύει στα γήινα χρώματα και το ξύλο και φέρει την υπογραφή του Στράτου Χιωτέλη.

Κουζίνα ανανεωμένη και πρωτότυπη, ετοιμάζει μπουκιά και συγχώριο πιάτα Mediterranean Mexican λογικής, σε ένα υποδειγματικό μενού σχεδιασμένο από τον βραβευμένο chef Παναγιώτη Μουτσόπουλο. Όσο για το ποτό και τα signature cocktails που ετοιμάζονται πυρετωδώς στο lounge bar του, το ένα είναι καλύτερο από το άλλο. Κι όλα αυτά δίπλα στο κύμα, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το άλλο πρωί, με το service να επεκτείνεται μέχρι τις ντιζαϊνάτες ξαπλώστρες στην παραλία. Extra bonus, tα καθημερινά ζεν CoyoSunset live sessions, με γνωστούς DJs να παίζουν experimental ethnic house.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share