Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αλεποχώρι: Τα 4 καλύτερα μπαρ για κοκτέιλ και ποτό

Θα τα λατρέψετε!

15 Ιουλίου 2020 23:50
Αλεποχώρι: Τα 4 καλύτερα μπαρ για κοκτέιλ και ποτό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εδώ στο Αλεποχώρι θα έρθετε για το μπάνιο σας και για να περάσετε στιγμές χαλάρωσης. Τι ωραιότερο λοιπόν από ένα καλό πρωινό καφέ και αργότερα ποτό και cocktail; Εδώ στο athensmagazine.gr βρήκαμε τα 5 καλύτερα που μπορείς να επιλέξεις.

V Lounge beach bar


Εδώ μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας από νωρίς με πολύ καλό καφέ, χυμούς ή δροσερά alcohol free cocktails. Θα κάνετε το μπάνιο σας στην όμορφη παραλία μπροστά ενώ μπορείτε να απολαύσετε και νόστιμα σνακ εάν πεινάσετε. Αργότερα θα απολαύσετε το ποτό σας με καλή μουσική.


Il desto


Στο Il desto μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας με δωρεάν ξαπλώστρες σε ένα χαλαρό μέρος με άψογη εξυπηρέτηση όπου προσφέρει καλό καφέ, ποτό και φαγητό. Αργότερα τα πράγματα σοβαρεύουν και γίνεται το ιδανικό μέρος για cocktail δίπλα στην θάλασσα.

Morena Cafe


Ξεκίνησε το 2007 σε ένα χώρο πλήρως ανακαινισμένο και πολύ προσεγμένο για να ικανοποιεί τις ανάγκες του κόσμου που το επισκέπτονται. Διαθέτει κλειστό χώρο αλλά και ανοικτό- υπαίθριο, με σήμα κατατεθέν του να είναι η πισίνα που δεσπόζει στο κέντρο του καταστήματος και αποτελεί ορόσημο του.

Η εκπληκτική του τοποθεσία, καθώς βρίσκεται πάνω στον παραλιακό δρόμο Αλεποχωρίου, του δίνει μία από τις καλύτερες, ανεμπόδιστες θέες, αφού ο ήλιος κατά τις απογευματινές ώρες δύει μέσα στη θάλασσα. Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τη θέα από το χώρο του morena ή να τη συνδυάσει με μπάνιο στην παραλία, στο διαμορφωμένο τμήμα με ομπρέλες, ακούγοντας αγαπημένες καλοκαιρινές μουσικές επιλογές.

Ο χώρος λειτουργεί από τις πρωινές ώρες και μπορείτε να ανακαλύψετε τα μοναδικά ροφήματα, τις πλούσιες γεύσεις και τα έντονα αρώματα από τις εκλεκτότερες ποικιλίες καφέ. Γευστικά snacks συνοδεύουν ιδανικά τον καφέ, το κρασί ή τα cocktails και πρωταγωνιστούν από το πρωί έως αργά το βράδυ. Tο μπαρ προσφέρει κάθε βράδυ, στιγμές διασκέδασης και απόλαυσης με τη συνοδεία ποτών και cocktails. Κλασικά cocktails με πρωτότυπες τεχνικές και «πειραγμένα» συστατικά δημιουργούν την απόλυτη γευστική εμπειρία.

Tramonto beach bar

Το Tramonto beach bar είναι ο απόλυτος προορισμός των καλοκαιρινών σας διακοπών. Υπέροχος χώρος ιδανικός για να απολαύσετε το μπάνιο σας και μετά τις βουτιές στην πεντακάθαρη παραλία του Αλεποχωρίου να δροσιστείτε με καφέ, δροσερό χυμό, παγωτό. Κι όταν πεινάσετε απολαύστε ποικιλίες κρεατικών, club, αφράτα burger, κρέπες, βάφλες και άλλα σνακ με παγωμένη μπίρα. Όταν ο ήλιος πέσει είναι η κατάλληλη ώρα για ένα δροσερό ποτό, cocktail παρέα με την καλύτερη μουσική.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share