Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

3 bar που κλέβουν τις εντυπώσεις στην Πεντέλη

Πρέπει να τα επισκεφτείτε!

3 Οκτωβρίου 2020 09:40
3 bar που κλέβουν τις εντυπώσεις στην Πεντέλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Πεντέλη όλες οι επιλογές διασκέδασης είναι μια προς μια. Είτε για φαγητό, είτε για ποτό είτε για καφέ η Πεντέλη έχει πολύ προσεγμένα μαγαζιά που ο κόσμος αγαπάει. Παρακάτω όμως σου έχουμε 3 καταπληκτικούς και ιδιαίτερους all day χώρους που το βράδυ είναι ότι καλύτερο για ποτό και διασκέδαση.

Dada's

Το υπέροχο Dada's εντυπωσιάζει με όλα τα δυνατά μέσα που διαθέτει. Με ιδιαίτερο βάρος και προσοχή στο εσωτερικό design μέχρι την λεπτομέρεια, ο χώρος σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή, με μοντέρνα καινοτόμα διακοσμητικά στοιχεία και έντονα χρώματα.

Εδώ ξεκινάει η μέρα με καφέ και αργότερα η κουζίνα δημιουργεί πιάτα σύγχρονης γαστρονομίας. Το βράδυ ο χώρος γίνεται πιο ρομαντικός καθώς στο μπαρ σερβίρεται ποτό και βέβαια δελαστικά cocktails.


Ο Παλιάτσος

Ξεκινώντας με γνώμονα την αγάπη πρώτα απ’ όλα για το κρασί και την μουσική, μα δίνοντας στην πορεία εξίσου μεγάλη βάση στον καφέ, τα cocktails, αλλά και το φαγητό, προσθέτοντας πιάτα εξαίσιων γεύσεων στον συνεχώς ανανεωμένο του κατάλογο, ο Παλιάτσος έχει ήδη καθιερωθεί ως ένα από τα πιο εκλεκτά cafe bars των βορειοανατολικών προαστίων της Αθήνας κι ένα πρώτης τάξεως καταφύγιο μακριά από το κέντρο της πόλης.

Η χαρακτηριστική vintage αισθητική του σε συνδυασμό πάντοτε με τις jazz, soul, funk, rock ‘n’ roll, rhythm ‘n’ blues μουσικές στις οποίες ειδικεύονται οι προσεκτικά επιλεγμένοι resident djs του δύναται να σε μεταφέρει σε πλήθος εποχών γύρω από τα μέσα του προηγούμενου αιώνα, ενώ η όλη κατεύθυνση της διακόσμησης, μαζί με την άκρως ζεστή και φιλική εξυπηρέτηση του προσωπικού να σε κάνει πραγματικά να νιώσεις σαν το σπίτι σου.

Με έναν εξαίσιο εσωτερικό χώρο, αλλά και ένα εξωτερικό, αρκετά τροπικό μπαρ, ιδίως για τις ζεστές αυτές ημέρες του καλοκαιριού, συνδυάζει ιδανικά αφενός μία αίσθηση piano whiskey-bar, και αφετέρου μία αίσθηση παραλιακού cocktail-bar, ταιριάζοντας δίχως άλλο σε όλες τις εποχές, τις ώρες της ημέρας και φυσικά τις διαθέσεις. Ανοιχτό σε καθημερινή βάση από νωρίς το πρωί έως τα ξημερώματα, αποτελεί ένα ιδανικό μέρος είτε για να χαλαρώσετε, ιδίως μέχρι τις απογευματινές ώρες, είτε για να ξεσαλώσετε, με ποιοτικό κόσμο κάθε ηλικίας, όσο περισσότερο βραδιάζει.

Δεν απουσιάζουν, φυσικά, και οι εκάστοτε θεματικές βραδιές, όπως αυτές που εστιάζουν στο λάτιν, οι οποίες έχουν πλέον καθιερωθεί και συγκεντρώνουν μεγάλο πλήθος θαυμαστών των συγκεκριμένης μουσικής, οι οποίοι και επιδίδονται άλλοτε σε ερωτικούς κι άλλοτε σε ξέφρενους χορούς έως και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Mini Tulips

Το night club βρίσκεται στην Πεντέλη και από την πρώτη μέρα λειτουργίας του κέρδισε αμέσως την αγάπη του κόσμου. Πρόκειται για ένα ελληνάδικο όπου τα λαικά ακούσματα δεν θα μπορούσαν να λείπουν βάζοντας φωτιά στις νύχτες. Επιπλέον, τα διάφορα πάρτι και events που διοργανώνονται διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον. Ποτό και cocktails σερβίρεται από έμπειρους barmen και η διασκέδαση απογειώνεται.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share