Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

5 μπαρ έκπληξη στο Λαγονήσι

Αξίζει να τα επισκεφτείτε!

3 Αυγούστου 2023 08:40
λαγονησι ποτο μπαρ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Λαγονήσι είναι αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός για κάθε είδους διασκέδαση. Αν θες όμως να πιεις το ποτό σου το βράδυ έχουμε 5 καταπληκτικές προτάσεις που θα σε εκπλήξουν.


Oasis 38

oasis λαγονησι ποτο μπαρ

Εξωτικό όπως πρέπει, με γιγάντιους φοίνικες, καλαμένιες ομπρέλες και ψηλά σκαμπό πλάι σε βαρέλια κρασιού που λειτουργούν ως τραπεζάκια, το καφέ μπαρ Oasis 38 βρίσκεται επάνω σε μια ωραιότατη αμμουδιά, με πεντακάθαρα νερά, παίζει σούπερ μουσικές μακριά από τα μέινστριμ μονοπάτια και σερβίρει με την ίδια άνεση καφεδάκια, παγωμένες μπύρες, ποτό και καταπληκτικά κοκτέιλ (δοκιμάστε το Survivor, με βότκα, καρύδα, ανανά και πεπόνι).

Boa Cafe Bar

boa λαγονησι ποτο μπαρ

Το Boa Cafe μπαρ βρίσκεται πάνω στην παραλιακή του Λαγονησίου. Πολύ καλή ατμόσφαιρα με τη βεράντα του να βλέπει στην παραλιακή και τον Σαρωνικό. Πολύ καλό για καφέ, σνακς αλλά και για ποτό και coctails το βράδυ.

Soha cafe pool bar

soha λαγονησι ποτο μπαρ

Στο Soha cafe pool μπαρ θα απολαύσετε τον καφέ σας, δίπλα στην πισίνα ακούγοντας καλή μουσική. Πολύ όμορφος χώρος και καλή εξυπηρέτηση. Το βράδυ είναι ιδανικό για να απολαύσετε το ποτό σας και να διασκεδάσετε.

Deck

deck λαγονησι ποτο μπαρ

Το θρυλικό Deck στο Λαγονήσι επέστρεψε για να ταράξει τα νερά του Σαρωνικού και να δώσει ένταση στα βράδια σας.Τα δροσερά, άκρως καλοκαιρινά cocktails θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς και οι μουσικές επιλογές των 80's, jazz, funk, soul, swing, electronica, ροκ και όχι μόνο θα απογειώσουν τις νύχτες σας.

Imbue Cocktail Bar

imbue λαγονησι ποτο μπαρ

Ένα καταπληκτικό cocktail μπαρ με εσωτερική αυλή, ωραίο χώρο και καλό κόσμο. Εδώ θα απολαύσετε τα καλύτερα cocktail, θα χαλαρώσετε με το ποτό σας και θα διασκεδάσετε με την παρέα σας.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share