Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Γαλάτσι: 6 μπαρ που θα σε ενθουσιάσουν

Εδώ θα περάσετε όμορφα!

7 Φεβρουαρίου 2022 07:48
γαλατσι μπαρ ποτό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Γαλάτσι είναι από τις πιο in συνοικίες μιας και μαζεύει κόσμο από παντού. Πολλές επιλογές και μαγαζιά αλλά για βραδινή έξοδο και όχι μόνο, σου έχουμε 4 hot στέκια.

Molliz coffee, drinks & food

molliz γαλατσι μπαρ ποτό

Ξεκινάμε με το απαραίτητο trivia: Έμπνευση για το όνομα του καφέ μπαρ molliz αποτέλεσε μια Ισπανίδα εστιάτορας, οπαδός του μινιμαλισμού και του υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης, η Molly. Ένα ταξίδι στην Ισπανία, αποτέλεσε αφορμή να δημιουργηθεί η κεντρική φιλοσοφία του χώρου.

Έτσι από το Νοέμβριο του 2006 το molliz έγινε πραγματικότητα. Κάθε γράμμα της λέξεις αντιστοιχεί στο αρχικό μίας έννοιας συνδεδεμένης με τη φιλοσοφία του μαγαζιού, δηλαδή: Minimal original love life idea zenith. Στόχος των ιδιοκτητών ήταν η δημιουργία ενός μέρους ψυχαγωγίας που θα απευθύνεται σε ανθρώπους όπου οι λέξεις αυτές τους αντιπροσωπεύουν στο μέγιστο βαθμό.


Και πραγματικά το κατάφεραν αφού είναι από τα λίγα μαγαζιά στο Γαλάτσι που αποτελεί σημείο αναφοράς για την περιοχή και όχι μόνο. Λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το πρωί έως αργά το βράδυ. Είτε θες καφέ, είτε cocktails και ποτά, είτε φρέσκια pizza και κρύα και ζεστά sandwich… όλα είναι εδώ.

Nobell

nobell γαλατσι μπαρ ποτό

O ειδικά διαμορφωμένος χώρος του μπαρ Nobell φιλοξενεί καθημερινά παρέες από κάθε γωνιά της περιοχής και προσφέρει premium γαστρονομικές εμπειρίες, επιλογές καφέ και ποτού. Από νωρίς το πρωί για φαγητό και καφέ μέχρι το αργά το βράδυ για ποτό και cocktail το Nobell είναι εγγύηση.

Sorbal

sorbal γαλατσι μπαρ ποτό

Ένας ολοκαίνουργιος χώρος στο Γαλάτσι που αλλάζει τα δεδομένα της περιοχής! Πρόκειται για ένα all day cocktail bar με ιδιαίτερη ταυτότητα καθώς η βαρύτητα στον σχεδιασμό του χώρου δημιουργεί μια πολύ ξεχωριστή ατμόσφαιρα.


Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στη μουσική επένδυση του χώρου καθώς καθημερινά διαφορετικοί DJs βρίσκονται εκεί για τις μουσικές επιλογές. Ανάλογα με την μέρα και την διάθεση του κόσμο κινούμαστε σε funk, soul, rock, deep house και cumbia ήχους.

Milk Tsiou Bar

milk Μπαρ γαλατσι ποτο

Το Milk Tsiou Bar είναι ένας ολόφρεσκος χώρος στο Γαλάτσι, με ιδιαίτερο και μοντέρνο design. Είναι το νέο all-day στέκι της περιοχής, ανοιχτό από το πρωί όπου εκεί μπορείς να απολαύσεις τον υψηλής ποιότητας καφέ του, ενώ το απόγευμα μπορείς να συνεχίσεις πίνοντας ένα aperitivo και να συνδυάσεις τη βραδινή σου έξοδο με ένα από τα signature cocktails ή κάποιο premium ποτό από τη μεγάλη γκάμα της κάβας του μπαρ.

Sante

sante γαλατσι μπαρ ποτό

Το μπαρ Sante, είναι ο χώρος όπου θα πιείς το ποτό σου και θα την βρεις. Ένας μικρός χώρος που όμως κάνει θαύματα. Εξωτερικά μοιάζει σαν μία παλιά κλασική μονοκατοικία. But old is gold and Sante is surely a mine. A rock one!


Με έμφαση στο ξύλο, στη μη φορτική διακόσμηση και στο χαμηλό φωτισμό (προερχόμενο από απλίκες και μικρά λαμπάκια), δημιουργεί μια ροκ ατμόσφαιρα την οποία οι λάτρεις τους είδους απολαμβάνουν και οι “rookies” δεν μπορούν να αντισταθούν.


Μικρά ξύλινα τραπεζάκια με ξύλινες καρέκλες όπου μπορείς να καθίσεις υπάρχουν στο χώρο. Βαρέλια έχουν χρησιμοποιηθεί για να αντικαταστήσουν τα κλασικά τραπέζια και ένα μικρό ποδοσφαιράκι βρίσκεται πάνω σε ένα τραπέζι προς τέρψη των πελατών. Όλα απλά και ανεπιτήδευτα χωρίς πολλά-πολλά. Οι δίσκοι βινυλίου που κρέμονται από το ταβάνι, τα διάφορα posters και τα ποικίλα μπουκάλια μπύρας που διακοσμούν τα ράφια αποτελούν μία ακόμη νότα στη ροκ παρτιτούρα που ηχεί στα ενδότερα του Sante Bar.

Kibubu

kibubu γαλατσι μπαρ ποτό

Όσο και αν ψάξεις, το πιο πιθανό είναι να μη βρεις σε κανένα λεξικό τη λέξη Kibubu Music Bar. Μόλις όμως μπεις σε αυτό το all-­time-­classic μπαρ, με μια ματιά καταλαβαίνεις τι ακριβώς σημαίνει αυτή η λέξη:χρώμα, ενέργεια, ζωή, φως, γέλιο, σαγήνη, γεύση, νύχτα και πάνω απ’ όλα μουσική. Γιατί όλη αυτή η ατμόσφαιρα κρύβεται σε μία λέξη.

Γιατί το Kibubu Music Bar έχει χρώμα εξωτικό που το κάνει εξωτικό της νύχτας. Και όλα αυτά μόνο αν το επισκεφθείς θα τα νιώσεις.

Από τη στιγμή που θα περάσεις την είσοδο του Kibubu Music Bar, ένα πράγμα είναι απαραίτητο: να αφήσεις τις αισθήσεις σου ελεύθερες και να απολαύσεις τις μουσικές επιλογές του DJ, τα γευστικά cocktail και το ποτό της μπάρας και το φιλόξενο service που θα σε κάνει να επισκέπτεσαι αυτόν το μοναδικό χώρο ξανά και ξανά.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share