Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Tα 3 μπαρ της Νέας Ιωνίας που αξίζει να επισκεφτείς

Εδώ θα περάσετε όμορφα!

15 Απριλίου 2022 08:31
νεα ιωνια ποτο καφες μπαρ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν βρεθείς κοντά στην Νέα Ιωνία και θες ποτάκι με την παρέα, μπορείς να κατευθυνθείς σε ένα από τα παρακάτω και θα περάσεις φίνα.


Avenir Cafe Bistro
avenir νεα ιωνια ποτο καφες μπαρ

Το Avenir Cafe Bistro είναι η καθημερινή πρόταση για φαγητό, καφέ και ποτό στην καρδιά της Ν.Ιωνίας. Ιδανικό γιατί σερβίρει πραγματικό καφέ, απολαυστικά σνακ, σε ένα άνετο και ζεστό περιβάλλον. Συνεχίζοντας το βράδυ εδώ μπορείς να απολαύσεις τα cocktail και το ποτό σου μέχρι αργά.


Boom Boom Club

boom boom νεα ιωνια ποτο καφες μπαρ

To Boom Boom είναι μια ντισκοτέκ όπως παλιά με μοναδικές επιτυχίες από τα 80s και ανάλογο πολύχρωμο ντεκόρ. Πολύ καλη μουσική, ξένη και ελληνική, για να σε ξεσηκώσει και να αρχίσουν οι χοροί.

Egalite

egalite νεα ιωνια ποτο καφες μπαρ

Ύστερα από πολλές μετακομίσεις και περιπέτειες, το στέκι της… ισότητας βρίσκεται στην Νέα Ιωνία, δημιουργώντας ένα χώρο όπου οι θαμώνες του μπορούν να πιουν το πρωί τον καφέ τους, να γευματίσουν το μεσημέρι, να διαλέξουν ανάμεσα στις μπίρες, το ποτό και τα κρασιά του το βράδυ, να ακούσουν rock, jazz, swing, soul, blues, funk μουσικές, να απολαύσουν live μπάντες, μέχρι και να παίξουν… βελάκια.

Με χειμωνιάτικη διακόσμηση, όπου το ξύλο, ο ιδιαίτερος φωτισμός και οι γεμάτοι κάδρα και πίνακες τοίχοι του κυριαρχούν, το Egalite έχει ήδη στρώσει τα χαλιά και προσφέρει πρακτική και… μεταφορική ζεστασιά σε όλους, είτε επιλέξουν τον εξωτερικό του χώρο με τις σόμπες, είτε το εσωτερικό, εντελώς χειμωνιάτικο σκηνικό του.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share