Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κορωπί: Βόλτα στα 5 καλύτερα cafe

Θα τα λατρέψετε!

23 Φεβρουαρίου 2022 08:27
κορωπι για καφε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν βρεθείς στο Κορωπί και θες να πιείς καφέ, παρακάτω σου έχουμε 5 κορυφαίες επιλογές για να ξέρεις που να κατευθυνθείς.

Dante's

dantes κορωπι για καφε

Το Dante's είναι το περιβόητο cafe από το Καφέ της Χαράς που είναι αποτυπωμένο στην καρδιά μας. Όλες τις ημέρες της εβδομάδας από τις 9 το πρωί μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας και διάφορα εκλεκτά εδέσματα .στο Dante's. Από την 1 το μεσημέρι έως και τις 12 τα μεσάνυχτα λειτουργεί πλήρως το εστιατόριο με γεύσεις και προτάσεις από τον chef Genti Malaveci και την ομάδα του. Απ’ όλο αυτό δεν λείπουν οι έμπειροι bartenders που μπορούν να προτείνουν από μεσημεριανά «ήσυχα» ποτά, cocktails, συνοδευτικά και κλασσικές δημιουργίες.

La Luz

la luz κορωπι για καφε

Μια αυλή γεμάτη δροσιά. Στο La Luz ξεκινάμε από νωρίς το πρωί με καφέδες και σνακς και συνεχίζουμε ως το βράδυ με ποτά και κοκτέιλ.

Το κουλουράκι

το κουλουρακι κορωπι για καφε

Η επιχείρηση "Το κουλουράκι" για περίπου μια εικοσαετία δραστηριοποιείται στο χώρο της ζαχαροπλαστικής, κουλουροποιίας, καφέ, πρόχειρου γεύματος και catering σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον όπου μπορείτε να καθίσετε και να τα απολαύσετε.

Bonjour Coffee Bar

bonjour coffee κορωπι για καφε

Μια προσεγμένη καφετέρια στο Κορωπί που προσφέρει πολύ καλό καφέ, σε ένα ωραίο άνετο περιβάλλον με καλή μουσική.

Podilato Cafe Snack Bar

ποδηλατο cafe κορωπι για καφε

Προσεγμένος και καλός καφές σε ένα ευχάριστο χώρο με φιλική εξυπηρέτηση. Οι βάφλες και οι κρέπες τα σπάνε από όλες τις απόψεις, ενώ το hamburger που σερβίρουν είναι απλά το καλύτερο.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share