Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τα καλύτερα 5 all day cafe bars στο Γαλάτσι

Που αξίζουν την προσοχή σας!

30 Ιουνίου 2023 13:48
γαλατσι για καφε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλοι οι Γαλατσιώτες είναι περήφανοι για ένα πράγμα: Ότι έχουν λίγο από όλα. Πιάνουν και λίγο κέντρο, πιάνουν και λίγο Βόρεια προάστια και γενικώς λίγο πολύ βρίσκονται κοντά σε όλα. Έχουν όμως και πολλές προτάσεις για έξοδο και εμείς σου έχουμε 5 καφετέριες - μπαρ που λειτουργούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και πρέπει να επισκεφτείς.

Zafiro

zafiro γαλατσι για καφε

Στο Αττικό Άλσος πιάνουμε τραπεζάκι στο καφέ Zafiro, κατά προτίμηση φυσικά στην «αυλή», όπου θα απολαύσετε δροσιστικό καφεδάκι κάτω από τα δέντρα με θέα την απεραντοσύνη της Αθήνας.

Lefkes On the Side

lefkes on the side γαλατσι για καφε

Από τις νέες αφίξεις στην περιοχή που έβαλε πολύ υψηλά τον πήχη της διασκέδασης. Το Lefkes on the side δίνει την επιλογή καφέ, καλού φαγητού, ποτού και καλαίσθητου περιβάλλοντος για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας αφού λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως τη 1 το βράδυ.

Μπορείς να ξεκινήσεις με ένα λαχταριστό breakfast και brunch, πάντα σε συνδυασμό με ροφήματα καφέ πολλών ποικιλιών. Αν το επισκεφτείς προς το σούρουπο και πάλι κανένα πρόβλημα. Υπάρχει μέριμνα και για τους απογευματινούς επισκέπτες που θέλουν να επιλέξουν την κατάλληλη μπύρα ή το κρασί για να συνοδεύσουν τις συζητήσεις τους και συνεχίζοντας έως το βράδυ με ποτάκι χαλαρά.

48 espresso wine bar

48 espresso bar γαλατσι για καφε

Το 48 Espresso Wine Bar σε μαθαίνει να πίνεις καλό καφέ. Προτείνουμε να δοκιμάσεις τους μονοποικιλιακούς cappuccino και espresso αλλά σε γενικές γραμμές να ξέρεις πως υπάρχουν 3 κύριες ποικιλίες ανάλογα το πόσο ελαφρύς ή δυνατός θες να είναι ο καφές σου, γλυκός ή ήπιος σε γεύση κοκ Είναι ένας all day χώρος όπου ο χρόνος κυλάει διαφορετικά. Μπορεί να τον επισκεφτείς για πρώτη φορά για έναν γρήγορο καφέ και τελικά να καταλήξεις να φεύγεις αργά το βράδυ.

Molliz coffee, drinks & food

molliz γαλατσι για καφε

Ένα ταξίδι στην Ισπανία, αποτέλεσε αφορμή να δημιουργηθεί η κεντρική φιλοσοφία του χώρου. Έτσι από το Νοέμβριο του 2006 το molliz έγινε πραγματικότητα. Κάθε γράμμα της λέξεις αντιστοιχεί στο αρχικό μίας έννοιας συνδεδεμένης με τη φιλοσοφία του μαγαζιού, δηλαδή: Minimal original love life idea zenith. Στόχος των ιδιοκτητών ήταν η δημιουργία ενός μέρους ψυχαγωγίας που θα απευθύνεται σε ανθρώπους όπου οι λέξεις αυτές τους αντιπροσωπεύουν στο μέγιστο βαθμό.


Και πραγματικά το καταφέραν αφού είναι από τα λίγα μαγαζιά στο Γαλάτσι που αποτελεί σημείο αναφοράς για την περιοχή και όχι μόνο. Λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το πρωί έως αργά το βράδυ. Είτε θες καφέ, είτε cocktails και ποτά, είτε φρέσκια pizza και κρύα και ζεστά sandwich… όλα είναι εδώ.

Nobell

nobell γαλατσι για καφε

O ειδικά διαμορφωμένος χώρος του Nobeλl φιλοξενεί καθημερινά παρέες από κάθε γωνιά της περιοχής και προσφέρει premium γαστρονομικές εμπειρίες, επιλογές καφέ και ποτού. Ο στόχος των ιδιοκτητών από την πρώτη ημέρα ήταν η ανάδειξη ενός χώρου που να μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές προδιαγραφές ενός Premium Eatery Café. Ο κόσμος που το γεμίζει καθημερινά αποτελεί επιβεβαίωση και επιβράβευση. Πέρα από τον καφέ ξεχωρίζουμε τα πιάτα μεσογειακής, ιταλικής και ελληνικής, αλλά και αμερικάνικης κουζίνας.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share