Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022

3 ψαγμένα cafe των Μελισσίων

Αξίζει να τα επισκεφτείτε!

26 Νοεμβρίου 2021 08:44
μελισσια για καφε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα Μελίσσια υπάρχουν 3 στέκια για καφέ που θα σας κάνουν πραγματικά να κολλήσετε μαζί τους. To Athensmagazine.gr εντόπισε τα καλύτερα στέκια και σας τα παρουσιάζει!

Monkey bar

monkey μελισσια για καφε

Τα Μελίσσια έχουν μπει στη λίστα με τους hot bar σταθμούς. Ο λόγος είναι ξεκάθαρα το Monkey bar. Πρόκειται για ένα street bar με μπαρόκ αισθητική, πολύ δυνατή μπάρα και «ψαγμένη» μουσική, που μας ταξιδεύει στα 20ς, κάνει μεγάλες στάσεις στα 60ς, 70ς και μας πάει ακουστικά μέχρι το σήμερα, παίζοντας σύγχρονους ηλεκτρονικούς ήχους. Ξεκινάει το πρωί για καφέ και σε πάει ως το βράδυ.


Daily Dose

daily dose μελισσια για καφε

Σχεδόν… στρατηγικά τοποθετημένο σε μια ωραία γωνία στο κέντρο των Μελισσίων, την Ελευθερίου Βενιζέλου, σε κεντρικό, αλλά και ταυτόχρονα, ήσυχο δρόμο, το Daily Dose σε… κερδίζει από την πρώτη στιγμή που θα μπεις μέσα, γιατί αποπνέει μια αίσθηση οικειότητας, σου δίνει την εντύπωση ότι μπορείς να το κάνεις στέκι σου. Λιτή, αλλά μοντέρνα διακόσμηση, με το γυαλί, το ξύλο και τα ωραία χρώματα να κυριαρχούν, έχει δύο χώρους, για καπνίζοντες και μη.


Cien Fuegos

cien fuegos μελισσια για καφε

Χίλιες φλόγες στα ισπανικά. Ή αλλιώς το εναλλακτικό στέκι στα βόρεια, με πιστούς θαμώνες από τα Μελίσσια αλλά και απο τους γύρω δήμους. Το γιατί θα το καταλάβεις οταν το επισκεφτείς για πρώτη φορά. Το Cien Fuegos έχει ανεπιτήδευτο χαρακτήρα, είναι αυθεντικό, δημιουργικό, καλλιτεχνικό με κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο που επικρατεί, ένα καφέ για όλες τις ώρες της ημέρας. Προσφέρει ωραίο, ποιοτικό καφέ σε οικονομικές τιμές που θα εκτιμήσει και θα σε κάνουν να το επισκεφτείς ξανά.

Τέλος, θα έχεις γνωρίσει πραγματικά το Cien Fuegos, αφού δοκιμάσεις τα αλμυρά του bagels και το εκπληκτικό carrot cake που φτιάχνουν.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share