Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

4 σημεία συνάντησης για καφέ στον Νέο Κόσμο

Το Athensmagazine προτείνει

21 Μαρτίου 2022 09:30
νεος κοσμος για καφε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι κοντά στο μετρό, χωρίς να γίνεται χαμός όπως στον Κεραμεικό. Είναι όμως και ήρεμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει ζωή. Ο Νέος Κόσμος κρύβει όμορφα μπαρ, μεζεδοπωλεία και cult καφέ για να διαλέξεις.


Mondo Cafe

mondo νεος κοσμος για καφε

Σημείο συνάντησης και… αράγματος για τη νεολαία της περιοχής, το Mondo όταν δεν βγάζει κόσμο στην πανέμορφη αυλή του τους καλοκαιρινούς μήνες, διαθέτει όμορφο εσωτερικό χώρο, για να απολαύσετε με την ησυχία σας τον εξαιρετικό του καφέ ή μια ζεστή σοκολάτα. To Mondo διαθέτει και σνακ για συνοδεία, ενώ μας αρέσει ιδιαίτερα το club sandwich του και οι τραγανές του βάφλες.

Yanni Café

yanni νεος κοσμος για καφε

Οι ιδιοκτήτες του Yanni, με καταγωγή από την Ανατολή έχουν πάρει τα κατάλληλα ερεθίσματα τόσο για την διακόσμηση όσο και για τον τρόπο λειτουργίας και εξυπηρέτησης σ’ ένα all day cafe cocktail bar- την τάση της εποχής. Ακόμα και το όνομα του έχει σχέση με τον Λίβανο, όπου εκεί βρίσκεται το αδελφάκι του που ακούει στο ίδιο όνομα.

Το Yanni Café αν και μετρά μόνον λίγoυς μήνες που έχει ανοίξει τις πόρτες του, έχει ήδη αποκτήσει το κοινό του και έχει γίνει το all day στέκι της περιοχής που προσφέρει όλες τις ώρες της ημέρες ποιοτικές επιλογές σε καφέ, κοκτέιλ και snacks.

Naif

naif νεος κοσμος για καφε

Πίσω από τη Στέγη, ένας νέος all day χώρος ξεκινάει από νωρίς με ποιοτικό καφέ και νόστιμο πρωινό, συνεχίζει με ωραία πίτσα, προσεγμένα απεριτίβο και ιδιαίτερα κρασιά. Το Naif φτιάχτηκε για να γίνει στέκι σε μια γειτονιά ανεξερεύνητη.

Nuovo

nuovo νεος κοσμος για καφε

To ‘Nuovo’ ξεκινάει ξεκάθαρα του μάχη του αίθριου παρουσιάζοντας αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες. Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι το ‘Nuovo’ διακρίνεται και στις καλές μουσικές.Εδώ θα πιεις την καφεδάρα σου και θα περάσεις όμορφα.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share