Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

4 ιδιαίτερα cafe στα Βριλήσσια

Εδώ θα περάσετε όμορφα

18 Ιανουαρίου 2022 09:17
βριλησσια για καφε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν η φάση είναι Βόρεια Προάστια τότε καλά θα κάνετε να έρθετε προς τα Βριλήσσια να γνωρίσετε 4 ιδιαίτερα μαγαζιά με καλό καφέ και όχι μόνο.

Cibo

cibo βριλησσια για καφε

Ιδιαίτερα προσεγμένος χώρος με industrial στοιχεία και μια μεγάλη ξύλινη μπάρα για να απολαύσετε το ποτό σας. Ανοίγει από τις 09:00 το πρωί για καφέ, το μεσημέρι αρχίζει να σερβίρει και φαγητό ενώ το βράδυ το κέφι ανάβει με mainstream μουσικές που επιμελούνται γνωστοί dj’s.

Homemade

homemade βριλησσια για καφε

Ένα από τα πιο παλιά café bar της Πλατείας Αναλήψεως, διάσημο για τη μυστική συνταγή για την πιο νόστιμη σπιτική λεμονάδα. Επίσης, εδώ, μπορείτε να δοκιμάσετε προσεγμένα κοκτέιλ, φρέσκα γλυκά και περιποιημένους καφέδες που συνοδεύονται από χειροποίητα σπιτικά κουλουράκια.

Βutcher

butcher βριλησσια για καφε

Ένα από τα πιο ωραία καφέ της περιοχής, με μια τεράστια βιβλιοθήκη από όπου μπορείτε να διαλέξετε το βιβλίο που σας ενδιαφέρει και να το ξεφυλλίσετε τους αναπαυτικούς καναπέδες, ή στα τραπεζάκια, που είναι φτιαγμένα από κορμούς δέντρων που έχουν έρθει από τη Ρωσία.

Ξεκινάει από το πρωί σερβίροντας καφέ, που μπορείτε να συνοδεύσετε με κάποιο από τα γλυκά του, όπως το cheesecake φράουλα (με καραμελωμένα φουντούκια, τραγανό μπισκότο και μια αρωματισμένη κρέμα από λικέρ φράουλας), ενώ η κουζίνα του ετοιμάζει φρέσκιες σαλάτες, πίτσες και μακαρονάδες.

33

33 βριλησσια για καφε

Ο εσωτερικός του χώρος τόσο μικροσκοπικός, όσο και τα 33 τ.μ. του που ενέπνευσαν και για την ονομασία του. Στην Πλατεία Αναλήψεως στα Βριλήσσια, θα βρείτε αυτό το παρεΐστικο στέκι που σερβίρει υπέροχο καφέ και δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία στα cocktails.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share