Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Καισαριανή: 4 ιδιαίτερα cafe για να απολαύσετε τον καφέ σας

Σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα

2 Ιουλίου 2020 09:15
Καισαριανή: 4 ιδιαίτερα cafe για να απολαύσετε τον καφέ σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Καισαριανή θα βρείτε κρυμμένους θησαυρούς για να απολαύσετε τον καφέ σας και την βόλτα σας. Εμείς έχουμε να σας προτείνουμε 4 μαγαζιά που θα καλύψουν όλα τα γούστα.


Καλοπούλα

Στους πρόποδες του Υμμητού, στην «αστική» Καισαριανή, βρίσκεται το πανέμορφο κιόσκι-καταφύγιο Καλοπούλα ή αλλιώς το αναψυκτήριο του Δήμου Καισαριανής. Ένας μικρός χώρος που περιβάλεται από απίστευτο φυσικό πλούτο ελάχιστα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας.

Δεν είναι ανάγκη να αγχωθείς ούτε για τη βενζίνη, ούτε για το ατελείωτο «πηγαινέλα». Είναι ο ιδανικός και κοντινότερος προορισμός χειμώνα-καλοκαίρι για να πιεις καφέ ή να φας σε τιμές πολύ προσιτές σε κάποιο από τα πέτρινα πεζούλια δίπλα από τη φυσική πηγή. Αν έχεις το κουράγιο, αξίζει να ανέβεις και λίγο ψηλότερα. Κρίμα είναι να χάσεις την ανεπανάληπτη καταπράσινη θέα.

Στυλίτης

Κάπου στην Καισαριανή είναι «κρυμμένος ένας Θησαυρός που λέγεται Στυλίτης». Ένας ζεστός χώρος που πρόκειται να τον λατρέψεις για τις χειμερινές εξόδους σου. Βρίσκεται, κοντά στην πανεπιστημιούπολη και περίπου δέκα λεπτά με το λεωφορείο από τον Ευαγγελισμό.

Θα έλεγε κανείς ότι το κλίμα του μαγαζιού που, δημιουργείται από την ιδιαίτερη εσωτερική αρχιτεκτονική, σε «πηγαίνει» σε αλλοτινούς καιρούς με την φαντασία να τρέχει αχαλίνωτα σε σελίδες παραμυθιών. Αναμφισβήτητα, πρόκειται για ένα «παραμυθένιο» μέρος, όπου κανείς μπορεί να απολαύσει τον καφέ, το ποτό αλλά και τις ιδιαίτερες γεύσεις του.

Avanti Cafe

All day στέκι, από τα πρώτα που άνοιξαν στην Καισαριανή. Το Avanti Cafe μετρά σχεδόν 10 χρόνια λειτουργίας και συνεχίζει την πορεία του ακάθεκτο! Μοντέρνα διακόσμηση και άμεση εξυπηρέτηση αποτελούν τα δυνατά σημεία του.

Εδώ, η μέρα ξεκινάει με ζεστό latte art cafe και αφράτα κρουασάν, συνεχίζει με μπύρα και κρύα snacks και κλείνει με το αγαπημένο σας ποτό ή ένα champagne cocktail. Highlight τα ιδιαιτέρως πετυχημένα πάρτι που διοργανώνει, σχεδόν μια φορά το μήνα. Να είστε εκεί!

Lunar Athens

Εδώ θα βρείτε ένα ευρύχωρο μαγαζί, όμορφο που σερβίρει πολύ καλό καφέ. Επίσης αξίζει να δοκιμάσετε και τα πολύ καλά γλυκά και αλμυρά παρασκευάσματα.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share