Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

7 must στο Ίλιον για τον καφέ σας

To Athensmagazine.gr σας προτείνει

17 Ιανουαρίου 2022 10:34
ιλιον καφες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εάν βρεθείτε στο Ίλιον και θέλετε κάπου να πιείτε τον καφέ σας μην ψάχνετε αλλού. Δείτε τα παρακάτω μαγαζιά και θα μας θυμηθείτε.

Ωριο Cafe

ωριο cafe ιλιον καφες

Όμορφο και ήρεμο μέρος για να απολαύσεις τον καφέ σου και όχι μονο. Στα συν το γήπεδο μπάσκετ και η παιδική χαρά που έχει δίπλα για του μικρούς μας φιλους.

Υπογλυκαιμίες Cafe

υπογλυκαιμίες ιλιον καφες

Μια όμορφη καφετέρια με κήπο, ιδανική για να πιείς τον καφέ σου ή ότι άλλο επιθυμείς. Επίσης σερβίρει νόστιμο φαγητό και καταπληκτικά γλυκά.

Margarita's Cafe

margarita's ιλιον καφες

Η καφετέρια Margarita's είναι μια καφετέρια με ιδιαίτερη διακόσμηση και ωραίο κλίμα. Ο καφές που θα πιείτε είναι πολύ καλός και οι γευστικές επιλογές είναι εξαιρετικές.

Stretto Cafe

stretto cafe ιλιον καφες

Σε μια πολύ όμορφη τοποθεσία βρίσκεται το Stretto Cafe το οποίο έχει μεγάλους άνετους χώρους. Πολύ καλός καφές και φαγητό, ιδανικό για μια βόλτα στο Σαββατοκύριακο.

Αερικό

καφετερια αερικο ιλιον καφες

Το αερικό είναι ένα όμορφο συνοικιακό μαγαζί, με ήσυχο περιβάλλον και χαλαρή μουσική. Προσφέρει πολύ καλό καφέ και σοκολάτα, το χειμώνα η γωνία με τι τζάκι είναι ακρως ειδυλλιακή.

Oasis Cafe

oasis cafe ιλιον καφες

Στο Oasis Cafe θα βρείτε ένα από τα καλύτερα χαρμάνια καφέ για να απολαύσετε. Ένα όμορφος χώρος με ευγενική εξυπηρέτηση και πολύ καλές τιμές.

Wien Cafe

wien cafe ιλιον καφες

Εδώ θα βρείτε ένα φιλόξενο, ζεστό και απόλυτα εξοπλισμένο χώρο με τη δυνατότητα να μεταμορφωθεί για κάθε εκδήλωση και γούστο. Εδώ θα απολαύσετε καλό καφέ αλλά και ποτό και φαγητό για όλες τις ώρες της μέρας.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share