Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

L audrion: Ένα γαλλικό Bistro a vin στο κέντρο της Αθήνας!

Το Athensmagazine.gr προτείνει

6 Φεβρουαρίου 2020 15:25
L audrion: Ένα γαλλικό Bistro a vin στο κέντρο της Αθήνας!

To L'Audrion προστέθηκε στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας πριν από ενάμιση χρόνο, προσφέροντας αυθεντικές γαλλικές γεύσεις και κρασί στη γραφική γειτονιά της Πλάκας.

Η «cave a manger» (όπως ονομάζεται το concept) προσφέρει ποιότητα και μια αξέχαστη εμπειρία στους επισκέπτες του. Αυτό το δημιουργικό γαλλικό concept έχει τη δική του θέση, στην καρδιά της Αθήνας.

Στεγάζεται σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό κτίριο με ψηλά ταβάνια και στοιχεία Art Deco, τα οποία συνδέονται με την ουσία της Γαλλίας. Όχι μόνο ενσωματώνει τη γαλλική κουζίνα, αλλά τιμά και προάγει τη γεύση και τις τεχνικές της μέσα από τα άρτια αισθητικά πιάτα του, που επιμελημένα από διάφορους σεφ, στο καινοτόμο μενού της L'Audrion.

Πέρα από το μενού που «μιλάει» από μόνο του, η ιδιοκτήτρια Marie-Laure Bocabarteille έχει ονομάσει το concept ως "cave a manger", με ένα προσεκτικά σχεδιασμένο κελάρι, αφιερωμένο στους γαλλικούς αμπελώνες.

Στεγάζει σχεδόν 200 ετικέτες γαλλικού κρασιού, προσφέροντας και την επιλογή του ποτηριού, επιτρέποντας έτσι στους επισκέπτες του να ανακαλύψουν ή να ξαναδοκιμάσουν το γαλλικό κρασί. Επιπλέον, μας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε μερικά από τα καλύτερα ελληνικά κρασιά, συνοδευμένα με μια ποικιλία γαλλικών τυριών και αλλαντικών. Το L'Audrion βασίζεται στη λογική του food sharing με πολλά κλασικά γαλλικά πιάτα, όπως το περίφημο ταρτάρ de boeuf, το foie gras, το boeuf bourguignon καθώς και τα escargots, ενώ η γαλλική εμπειρία ολοκληρώνεται με αυθεντικά γαλλικά επιδόρπια.

Στα συν, ότι όλα τα κρασιά είναι διαθέσιμα για πώληση!

Kαθημερινά 17:00-01:00

Live γαλλική και τζαζ μουσική κάθε Τετάρτη.

Highlight: Τα κρασιά που θα βρείτε στο L audrion μπορείτε να τα απολαύσετε και σπίτι καθώς διατίθενται προς λιανική πώληση.

Πλατεία Φιλομούσου Εταιρείας 3 & Φαρμάκη 1, Πλάκα, 2103241193.

Ωράριο λειτουργίας: Kαθημερινά, μετά τις 17:00.

extra tip: Live γαλλική και jazz μουσική κάθε Τετάρτη.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share