Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στο Κουκάκι βρήκαμε ένα παραδοσιακό καφενείο που αντί για τσίπουρα σερβίρει μπύρες και παίζει ροκ μουσική!

Θα ξετρελαθείτε!

6 Μαρτίου 2020 07:11
Στο Κουκάκι βρήκαμε ένα παραδοσιακό καφενείο που αντί για τσίπουρα σερβίρει μπύρες και παίζει ροκ μουσική!

Αυθεντικό στέκι στο Κουκάκι, που μας συστήνεται εδώ και 4 χρόνια ως ≪Μπάρα-καφετέρια≫, η ελληνική εκδοχή δηλαδή ενός τυπικού cafe-bar. Ιδιαίτερος χώρος που λούζεται στο φυσικό φως μέσα από τις μεγάλες τζαμαρίες, συνδυάζει τις... χάρες του παραδοσιακού καφενείου με το μοντέρνο ύφος της εποχής.

Κείμενο: Τίτη Βελοπούλου

Φωτοτγραφίες: Ελεάννα Κουρκουπούλου

Το εσωτερικό του λιτό και νεανικό, με σήμα κατατεθέν τους Blues Brothers, οι οποίοι διακρίνονται μέσα από μια επιβλητική ξύλινη κατασκευή, και όλο το σκηνικό ≪φωνάζει≫ ότι έχει φτιαχτεί με προσωπικό μεράκι και χειροποίητες λεπτομέρειες.

Σ’ αυτή την αστική γειτονιά, δίπλα στο καταπράσινο παρκάκι, θα έρθετε για πρωινό, snacks, καφέ και ροφήματα,ενώ ένα μικρό bar food menu, που προτείνει κυρίως burgers, sandwiches και σαλάτες, είναι ό,τι πρέπει για ένα light lunch.

Όσο για το βράδυ, ο χώρος μεταμορφώνεται και οι θαμώνες καταφτάνουν γύρω από το bar για το ποτό ή το cocktail τους, την ώρα που από τα ηχεία ακούγονται ≪μαύρες≫ μουσικές, κλασικό rock ’n’ roll κι εναλλακτικό rock.

Highlights

• Η ενημερωμένη λίστα σε μπύρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες και κρασιά από Έλληνες παραγωγούς. Λειτουργεί και ως κάβα.

• Οι πληθωρικές ποικιλίες, τα πιάτα ημέρας, αλλά και η σπεσιαλιτέ το Village eyes (αυγά μάτια με πατάτες τηγανητές).

Don’t miss

• Το aperitivo, κάθε Παρασκευή με πλούσιο μπουφέ.

• Τα επιτυχημένα acoustic lives.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share