Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γνωρίζεις ποιο είναι το bar με την καλύτερη κάβα της Αθήνας;

9 Οκτωβρίου 2016
Γνωρίζεις ποιο είναι το bar με την καλύτερη κάβα της Αθήνας;

Δύο ξεχωριστοί χώροι, ο καθένας µε τη δική του επιβλητική προσωπικότητα, συνθέτουν ένα από τα πιο πολυσυζητηµένα classic bars της Αθήνας, το CV Distiller, που... μετακόμισε από τον Κεραμεικό στην περιοχή του Χίλτον, µε την έλευση του 2015.

Δεν κρύβει την αθεράπευτη αδυναµία του στα ουίσκι, ενώ ταυτόχρονα αντανακλά τη δηµιουργικότητα των ιδιοκτητών του, Στέφανου Ψυλλάκη και Κωστή Καραγιάννη. Το κελάρι στο υπόγειο λειτουργεί ως αυτόνοµο privé jazz bar και κλέβει την παράσταση, µε ατµόσφαιρα που παραπέµπει στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης, ενώ στην πελώρια προθήκη «ξεκουράζονται» τουλάχιστον 500 ετικέτες ουίσκι, από Σκωτία, Ιρλανδία, Αµερική και Καναδά, µέχρι Ινδία, Ιαπωνία και Νέα Ζηλανδία.

Ο ισόγειος χώρος του µέσα και έξω προσφέρεται για οινο-πνευµατώδεις απολαύσεις σε jazz, soul και rock ‘n' roll ρυθµούς. Ένα Macallan απόσταξης του 1920 ή ένα Glenlivet του 1972 δεν είναι απλώς δοκιµή αλλά εµπειρία. Ακόµα, η γκάµα περιλαµβάνει και καλοδιαλεγµένα κρασιά, ρούµι και cocktails, που επιµελείται ο βραβευµένος Θοδωρής Πυρίλλος και η οµάδα του CV, Μάρκος Πρίφτης, Θωδωρής Αναγνώστου και Θέµης Κοντοδήµας.

Εξαιρετικά πλατό ευρωπαϊκών τυριών, ποικιλίες αλλαντικών και µπρουσκέτες συνοδεύουν άψογα τα εκλεκτά αποστάγµατα, ενώ κατά τη διάρκεια της ηµέρας low ή no alcoholic προτάσεις υπόσχονται να σας χαλαρώσουν.

Ιnfo

Ποτά από €7, coctails από €9. Δευτ.-Πέµ. & Κυρ. 12:00-03:00, Παρ. & Σάβ. 12:00-04:00.

Χατζηγιάννη Μέξη 7, Τ. 210 7231767

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΑ CLUBS & BARS ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για τα CLUBS & BARS και όλα τα events της Αθήνας; Τότε κάντε like στην ολοκαίνουρια σελίδα της κατηγορίας στο Facebook

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επιστροφή στο Κολωνάκι: Το AthensMagazine.gr σας προτείνει τα 10 καλύτερα bar της αγαπημένης γειτονιάς!

Οι νέες αφίξεις στην Αθήνα: Τα πιο... φρέσκα bar και εστιατόρια που μόλις έκαναν την εμφάνισή τους & αυτά που έρχονται προσεχώς!

Το AthensMagazine.gr προτείνει: Οι 20 καλύτερες ταινίες που θα δεις στους κινηματογράφους μέχρι τα Χριστούγεννα! (Photos & Trailers)

Από τη Σικελία μέχρι το Μιλάνο και από εκεί στην Αθήνα: Tα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της πόλης για μοναδικές γευστικές εμπειρίες!

Ένα καλά φυλαγμένο μυστικό της Αθήνας: Ο μικρός πεζόδρομος μια ανάσα από το Σύνταγμα, με τα μαγαζάκια- θησαυρούς!

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share