Παρασκευή, 06 Αυγούστου 2021

Στη Μιαούλη με ρακή: Το AthensMagazine.gr σας μεταφέρει στο µικροσκοπικό ντισκοκαφενείο που γράφει τη δική του ιστορία στου Ψυρρή!

21 Νοεμβρίου 2016
Στη Μιαούλη με ρακή: Το AthensMagazine.gr σας μεταφέρει στο µικροσκοπικό ντισκοκαφενείο που γράφει τη δική του ιστορία στου Ψυρρή!

Από την Τίτη Βελοπούλου
([email protected])


Ρεπορτάζ - κείμενα: Τίτη Βελοπούλου, Κατερίνα Ρίγκου ([email protected]), Γιώργος Παπαχατζής ([email protected]), Κατερίνα Φωτοπούλου ([email protected]) / Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης, Ελεάννα Κουρκουλοπούλου, Ιάκωβος Στρίκης, Χρήστος Τριανταφύλλου

***Ρεπορτάζ από το περιοδικό BEST IN TOWN ATHENS, που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΆΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΔΩ

Αυτό το µικροσκοπικό ντισκοκαφενείο, το παλαιότερο της Μιαούλη (κεντρικός δρόµος στου Ψυρρή), έχει ιστορία δυσανάλογη του ονόµατος και του µεγέθους του.

Δεν είναι τυχαίο πως εδώ και 15 χρόνια σε αυτόν τον… cult χώρο, µε τα δεκάδες vintage διακοσµητικά και τις αντίκες, άλλωστε, έρχονται πιστά οι θαµώνες του για το εξαιρετικό, χειροποίητο ρακόµελό του –µε παλαιωµένη ρακή δικής τους παραγωγής και βραβευµένο βιολογικό µέλι– αλλά και για τους πεντανόστιµους κρητικούς µεζέδες, από τους οποίους ξεχωρίσαµε το απάκι, τον ντάκο αλλά και τα µυζηθροπιτάκια. Και όλα αυτά διόλου τυχαία, καθώς η ιδιοκτήτριά του, η Αγάπη, έχει καταγωγή από την Κρήτη!

Το πρωί σε χαλαρούς ρυθµούς ένα βήµα από την πολύβουη εµπορική Ερµού, ερχόµαστε για ελληνικό καφέ, αλλά και για να ξεδιψάσουµε µε σπιτική λεµονάδα (συνταγή µε µέλι και τζίντζερ), ενώ δεν λείπει µια τεράστια γκάµα σε ιδιαίτερα ροφήµατα από βότανα!

Μουσικά η Ψύρρα κινείται σε ρετρό ήχους, ενώ όσο βραδιάζει προτιµά το alternative rock!

Info

Μιαούλη 19, Ψυρρή, Τ. 210 3244046

Καθηµερινά από τις 12:00.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒAΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΔΩ

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για τα εστιατόρια της πόλης, καθώς και υπέροχες νέες συνταγές; Τότε κάντε like στη σελίδα μας αποκλειστικά για θέματα γεύσης, στο Facebook

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share